SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser

Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser, 1. udgave
Søgbar e-bog

Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser Vital Source e-bog

Michael René
(2014)
Samfundslitteratur
122,00 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser, 3. udgave

Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser

Michael René
(2014)
Sprog: Dansk
Forlaget Metropol
168,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Samfundslitteratur (Januar 2014)
  • ISBN: 9788773927267

Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab. Sensorik omfatter menneskets evne til at beskrive og bedømme stimuli ved hjælp af smags-, lugt-, syns-, føle-, høre- og smertesanserne og er et væsentligt element i produktudvikling og karakterisering af fødevarer i fødevarebranchen.


Sensoriske analyseresultater favner kemi, fysik og biologi i et sprog, der gør kompliceret viden om fødevarer og fødevarekvalitet enkelt og meget anvendelsesorienteret.


Bogen gennemgår sensorisk videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer med teori, metoder og øvelser til udvikling, analyse og karakterisering af fødevarer. Der gives en introduktion til den sensoriske videnskab med en gennemgang af sanser og nerverespons.


Dernæst gennemgås relationen mellem sanserne og madens sensoriske parametre, samt en guide til metoder, der anvendes i branchen til produktudvikling af mad og måltider gennem sensoriske smagsforsøg, dette rundes af med en uddybning af det komplekse begreb Kvalitet i relation til fødevarer, og der præsenteres hele fem øvelser, der samler op på teorien.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 3. Udgave
  • Hæftet: 68 sider
  • Udgiver: Forlaget Metropol (Januar 2014)
  • ISBN: 9788773927014
Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab. Sensorik omfatter menneskets evne til at beskrive og bedømme stimuli ved hjælp af smags-, lugt-, syns-, føle-, høre- og smertesanserne og er et væsentligt element i produktudvikling og karakterisering af fødevarer i fødevarebranchen. Sensoriske analyseresultater favner kemi, fysik og biologi i et sprog, der gør kompliceret viden om fødevarer og fødevarekvalitet enkelt og meget anvendelsesorienteret. Bogen gennemgår sensorisk videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer med teori, metoder og øvelser til udvikling, analyse og karakterisering af fødevarer. Der gives en introduktion til den sensoriske videnskab med en gennemgang af sanser og nerverespons.Dernæst gennemgås relationen mellem sanserne og madens sensoriske parametre, samt en guide til metoder, der anvendes i branchen til produktudvikling af mad og måltider gennem sensoriske smagsforsøg, dette rundes af med en uddybning af det komplekse begreb Kvalitet i relation til fødevarer, og der præsenteres hele fem øvelser, der samler op på teorien.
De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Kemiske enhedsoperationer i laboratoriet, 4. udgave
Kemiske enhedsoperati...
Af Preben Hartmann-...
Pris: 199,00 .kr
Rabatpris: 179,10 kr.
Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning, 3. udgave
Den store bog om Føde...
Af Karin Østergaard...
Pris: 750,00 .kr
Rabatpris: 675,00 kr.
Praktisk mikrobiologi, 3. udgave
Praktisk mikrobiologi...
Af René Møller Mads...
Pris: 399,00 .kr
Rabatpris: 359,10 kr.
Produktionshygiejne, 6. udgave
Produktionshygiejne
Af Lotte Mollerup
Pris: 598,00 kr.
Konserveringsteknik 2
Konserveringsteknik 2...
Af Leif Bøgh-Sørens...
Pris: 410,00 .kr
Rabatpris: 369,00 kr.

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Fysisk eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.