SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser
Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser Vital Source e-bog
Michael René
(2014)
Sensorisk teori til gymnasiale uddannelser
Michael René
(2014)
Sprog: Dansk
Detaljer om varen
- 1. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Samfundslitteratur (Januar 2014)
- ISBN: 9788773927267
Sensorik defineres som læren om metoder til objektiv og subjektiv bedømmelse af fødevarer og er en tværfaglig kemisk, fysisk og biologisk videnskab. Sensorik omfatter menneskets evne til at beskrive og bedømme stimuli ved hjælp af smags-, lugt-, syns-, føle-, høre- og smertesanserne og er et væsentligt element i produktudvikling og karakterisering af fødevarer i fødevarebranchen.
Sensoriske analyseresultater favner kemi, fysik og biologi i et sprog, der gør kompliceret viden om fødevarer og fødevarekvalitet enkelt og meget anvendelsesorienteret.
Bogen gennemgår sensorisk videnskab med fokus på biologiske og kemiske processer med teori, metoder og øvelser til udvikling, analyse og karakterisering af fødevarer. Der gives en introduktion til den sensoriske videnskab med en gennemgang af sanser og nerverespons.
Dernæst gennemgås relationen mellem sanserne og madens sensoriske parametre, samt en guide til metoder, der anvendes i branchen til produktudvikling af mad og måltider gennem sensoriske smagsforsøg, dette rundes af med en uddybning af det komplekse begreb Kvalitet i relation til fødevarer, og der præsenteres hele fem øvelser, der samler op på teorien.
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 3. Udgave
- Hæftet: 68 sider
- Udgiver: Forlaget Metropol (Januar 2014)
- ISBN: 9788773927014