Boglistegaranti

Lærebøger kan være forvirrende at orientere sig imellem. Specielt når det gælder de udenlandske bøger, eksisterer mange bøger i et væld af udgaver og indbindinger. 

 

Nogle er rettede mod det europæiske område og følger europæiske normer (f.eks. er der ikke meget sjov ved en lærebog der regner i inches and ounces), andre er lavet i særlige internationale "students editions", som koster væsentligt mindre end den tilsvarende amerikanske udgave.

Som en del af vores service, tjekker og dobbelt-tjekker vi alle bøger med skole, underviser og forlag, før vi publicerer en bogliste. Det sikrer at vi kan levere den rigtige bog til dig.

 

Men i den virkelige verden sker fejl nogle gange. Faget skifter måske underviser eller det kan vise sig at hele oplaget af bogen er fejltrykt. Eller noget helt tredje.

 

Hvis der skulle være en fejl - uanset om fejlen er forlagets, vores eller underviserens, retter vi den, uden diskussion eller kævl.*

Med andre ord; når du køber din lærebog fra en af vores boglister, garanterer vi at det er den rigtige bog i den rigtige udgave - det er en del af vores service til dig som studerende.


* Du skal blot dokumentere at du har købt bogen hos os - husk derfor altid at gemme din bon.

Min underviser har en anden udgave end den jeg har købt hos jer?

Den udgave du har fået fra os, er den der aktuelt er i handlen netop nu, beregnet på det danske eller europæiske område. 

 

Det er tænkeligt at din underviser sidder med den amerikanske udgave (Kan ofte kendes på at de er i hardback.), da mange forlag som standard sender disse til underviserne. 

 

Det kan selvfølgelig også være at din underviser har en ældre udgave af bogen.  Det vil normalt blive fanget i vores tjek proces, men det kan smutte - specielt hvis der er flere foreskellige undervisere på faget.

 

Men oplever du dette beder vi dig kontakte os - eller bede din underviser om at kontakte os, så vi kan få redet trådene ud. 

 

Skriv gerne til Ingrid Beijk, ingrid@polyteknisk.dk  (Teknisk/videnskabelige uddannelser)  eller Jan Saarup-Hansen  jan@polyteknisk.dk (Merkantile/økonomiske uddannelser)

Information

Butikker:

Vi har p.t. 3 butikker på DTU og Maskinmesterskolen.  Find info om butikkerne her

 

Medarbejdere:
Vi er et team af erfarne medarbejdere som står klar til at hjælpe dig.
Find den relevante medarbejder.


Erhvervskonti:
Virksomheder kan naturligvis købe med kredit og faktura.

Det er nemt at oprette en erhvervskonto - start med at tjekke om I allerede har en konto


Forretningsbetingelser:
Se vores forretningsbetingelser her

Bogliste garanti - Den korte udgave:

1) Vi garanterer at det er de rigtige bøger der er på boglisten.

2) Skulle der være en fejl, kan du returnere 100% omkostningsfrit, også selv om du skulle have taget bogen i brug. Vi dækker naturligvis portoen.

3) Du skal blot kunne dokumentere at du har købt bogen hos os. Så husk at gem din bon.

Gavekort