Få dit kompendie produceret professionelt:

Polyteknisk Boghandel & Forlag tilbyder produktion og salg af kompendier på de forskellige uddannelsessteder vi servicerer.

Det betyder for dig som underviser, at udarbejdelsen af kompendier og notesamlinger er blevet lettere end nogensinde - samtidig med at du sikrer at dit kompendie fremstår professionelt og veltilrettelagt.

 

Da vi som forlag har mangeårig erfaring med produktion har vi fordelagtige aftaler, som sikrer at kompendierne kan trykkes i en professionel kvalitet - til en absolut konkurrencedygtig pris. Kompendierne bliver således relativt billige for den studerende.

 

På denne side har vi samlet praktisk information om hvordan vi kan hjælpe dig med kompendier. Har du spørgsmål er du yderst velkommen til at kontakte os.

 

Med venlig hilsen

 

Polyteknisk Forlag

 

Sådan gør du: Digitalt manuskript

I princippet kan stort set ”alt” lade sig gøre. Men da der er en sammenhæng mellem den fremgangsmåde man vælger og udsalgsprisen for de studerende, anbefaler vi nedenstående:


Den nemmeste, hurtigste og billigste måde, er hvis du har et færdigredigeret manuskriptet som pdf. Det betyder at der ikke skal bruges yderligere arbejdstimer hos en grafiker, trykker etc.

 

Så sender du blot dit manuskript pr mail til ingrid@polyteknisk.dk.

Har du eget omslag/forside, bør du også medsende dette.


Når du sender filerne, skal du huske at medsende information om:
 1. Hvor mange studerende der forventes til dette kursus,
 2. I hvilket format noterne skal trykkes.
 3. Ønsket indbinding: Normalt trykker vi noterne med en limryg. Hvis de skal indbindes på andet vis, bedes dette også oplyses.


Vi sender så filerne til trykkeren og får et prøvetryk. Hvis prøvetrykket er i orden bestiller vi bøgerne.

I princippet kan denne proces klares på højst 2 uger. På grund af semestertravlheden hos trykkeren, vil vi dog foretrække at filerne bliver afleveret ca. 3 uger før de skal ligge klar i butikken, især når vi snakker op til en stor semesterstart.
 

Sådan gør du: Analogt manuskript:

Er dit manuskript "analogt" d.v.s. i papirform, er det ikke noget problem overhovedet - vi står for skanning og bearbejdelse for dig.

 

Men da dette involverer ekstra arbejdsprocesser, betyder det at produktionstiden bliver længere og at de enkelte kompendier vil blive lidt dyrere i udsalg.

 

Kig forbi med dit manuskript eller send det med intern post og husk at medsende information om

 1. Hvor mange studerende der forventes til dette kursus,
 2. I hvilket format noterne skal trykkes.
 3. Ønsket indbinding: Normalt trykker vi noterne med en limryg. Hvis de skal indbindes på andet vis, bedes dette også oplyses.

 

Vær i øvrigt opmærksom på:

 • Det koster kr. 350,- + kr. 0,25 per side at scanne et manuskript. Uanset tykkelsen af manuskriptet. Priserne er uden moms.
 • Ved kopiering af bogsider bør teksten placeres lige og midt på arket. Sorte kanter bør undgås, da trykkeriet ikke kan trykke disse. Beregn ca. 1½ cm. margin, så dele af teksten ikke forsvinder ved indbinding og tilskæring.
 • Vi kan også skanne bogsider for dig - det giver et pænere resultat end kopiering. Men det betyder at bogen skal skæres op og dermed er ødelagt. Ønsker du denne mulighed, beder vi dig kontakte os for en snak om mulighederne.
 • Der skal sandsynligvis flere prøvetryk til, før resultatet er i orden, og derfor bør et papirmanuskript afleveres ca. 4 uger før det færdige resultat skal ligge klar i butikken.

 

Mere information

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at producere professionelle kompendier?

 

Kontakt:

 

Ingrid Beijk 

Tlf 77 42 43 09 (dir)

ingrid@polyteknisk.dk

Praktisk info:

Copyright

Du er ansvarlig for at sikre at dit kompendie er i overenstemmelse med jeres Copydan aftale. Du kan læse om reglerne her.  Er du i tvivl, kan vi tilbyde at foretage optælling/tjek af dette.

 

Farver el sort/hvid?

Farvesider er dyrere at trykke, men vi betaler kun ekstra for de sider der er farver på. Det vil sige at et kompendie med f.eks. 10-20 sider med farver på, bliver kun lidt dyrere end en ren sort-hvid udgave.

Men hvis alle sider derimod er med farver, vil kompendiet blive en del dyrere end hvis hele kompendiet er i sort-hvid.

 

Oplagsstørrelse   

Der skal trykkes mindst 5 stk. af et kompendium. Udsalgsprisen for de studerende bliver selvfølgelig lavere, når der skal trykkes flere eksemplarer.


Leveringstid:

 • Første bestiling: Ca 2 uger (4 uger ved analogt manuskript)
 • Genbestillinger kan klares i løbet af 3-5 dage, afhængig af trykkeriets øvrige opgaver.

 

Ebøger

Vi kan konvertere dit kompendie og sælge det som ebog. (Med eller uden drm)

Brandet design

Vi tilbyder at producere dit kompendie med et omslagsdesign som er i overenstemmelse med uddannelsesstedts kommunikations politik.

 

Vi har p.t. færdige designs / design serier for nedenstående skoler, og kan efter ønske lave andre. 

 

DTU:

Standard omslag findes for alle institutter. 

 

Andre varianter kan laves efter behov.

 

Se dem her

 

 

 

 

 

CPHbusiness:

Design lavet i over- enstemmelse med retningslinier i CPHbusiness design guide og godkendt af kommunikations-afdelingen. 

 

Ét grunddesign (vises her), men varianter kan laves efter behov.