SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Konserveringsteknik 2
Konserveringsteknik Vital Source e-bog
Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
(2013)
Konserveringsteknik 2
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2002)
Sprog: Dansk
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
- Forfattere: Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
- ISBN: 9788791319648
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.
Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 1.
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Hæftet: 380 sider
- Udgiver: Gjellerup (December 2002)
- Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
- ISBN: 9788774325789
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.