SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning

Den store bog om fødevarer og kvalitet, 3. udgave
Søgbar e-bog

Den store bog om fødevarer og kvalitet Vital Source e-bog

Lise Justesen, Ulla Uebel og Karin Østergaard
(2022)
Akademisk Forlag
675,00 kr. 607,50 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning, 3. udgave

Den store bog om Fødevarer og kvalitet

råvarer og forarbejdning
Karin Østergaard (red), Lise Justesen (red) og Ulla Uebel (red)
(2022)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
750,00 kr. 675,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 3. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Maj 2022)
  • Forfattere: Lise Justesen, Ulla Uebel og Karin Østergaard
  • ISBN: 9788750066149
Den store bog om fødevarer og kvalitet er skrevet af dygtige fagfolk, som giver en grundig introduktion til de forskellige fødevaregrupper og en indføring i dansk fødevareproduktion.
Bogen bygger på en naturvidenskabelig forståelse med reference til kemiske, biokemiske og fysiske processer og kendskab til mikrobiologi og ernæring. Fokus er på fødevaren og dens kvaliteter. Bogen bidrager til en dybere forståelse af de faktorer, der påvirker kvaliteten af vores råvarer og forarbejdede fødevarer, og gør læseren i stand til at vurdere en given fødevare både på dens funktionelle, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvalitet.
I denne 3. udgave af bogen er flere kapitler markant ændret og udbygget. Kapitlerne er inddelt i fem store hoveddele, som gør det nemt for læseren at navigere rundt i bogens mange emner.
Den store bog om fødevarer og kvalitet er oplagt som grundbog på alle uddannelser, der beskæftiger sig med ernæring, fødevarer og fødevareproduktion. Nogle af de primære målgrupper er uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed samt procesteknologuddannelsen.
Bogen er desuden oplagt som opslags- og studiebog på andre fødevareuddannelser.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 3. Udgave
  • Indbundet: 696 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Maj 2022)
  • Forfattere: Karin Østergaard (red), Lise Justesen (red) og Ulla Uebel (red)
  • ISBN: 9788750059172

Den store bog om fødevarer og kvalitet er skrevet af dygtige fagfolk, som giver en grundig introduktion til de forskellige fødevaregrupper og en indføring i dansk fødevareproduktion.

Bogen bygger på en naturvidenskabelig forståelse med reference til kemiske, biokemiske og fysiske processer og kendskab til mikrobiologi og ernæring. Fokus er på fødevaren og dens kvaliteter. Bogen bidrager til en dybere forståelse af de faktorer, der påvirker kvaliteten af vores råvarer og forarbejdede fødevarer, og gør læseren i stand til at vurdere en given fødevare både på dens funktionelle, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvalitet.

I denne 3. udgave af bogen er flere kapitler markant ændret og udbygget. Kapitlerne er inddelt i fem store hoveddele, som gør det nemt for læseren at navigere rundt i bogens mange emner.

Den store bog om fødevarer og kvalitet er oplagt som grundbog på alle uddannelser, der beskæftiger sig med ernæring, fødevarer og fødevareproduktion. Nogle af de primære målgrupper er uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed samt procesteknologuddannelsen.

Bogen er desuden oplagt som opslags- og studiebog på andre fødevareuddannelser.

De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Fødevareteknologi - En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien, 1. udgave
Fødevareteknologi
Af Nina Gringer, Gi...
Pris: 419,00 kr.
Databog i fysik og kemi
Databog i fysik og ke...
Pris: 369,00 kr.
Studiegruppen - Etablering, facilitering og udvikling, 2. udgave, 2. udgave
Studiegruppen
Pris: 260,00 kr.
Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. udgave
Sensorisk teori, meto...
Af Michael René
Pris: 389,00 .kr
Rabatpris: 350,10 kr.
Kend Kemien 2 - 2. udgave, 2. udgave
Kend Kemien 2
Af Kim Kusk Mortens...
Pris: 706,67 kr.

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.