SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Funktionelle ingredienser i fødevarer - Konsistensgivende hjælpestoffer

Funktionelle ingredienser i fødevarer, 1. udgave
Søgbar e-bog

Funktionelle ingredienser i fødevarer Vital Source e-bog

Gunhild Brynning
(2023)
Akademisk Forlag
268,00 kr. 241,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Funktionelle ingredienser i fødevarer - Konsistensgivende hjælpestoffer

Funktionelle ingredienser i fødevarer

Konsistensgivende hjælpestoffer
Gunhild Brynning
(2023)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
299,00 kr. 269,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
Leveringstid ca. 3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (August 2023)
  • ISBN: 9788750065630
Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne.
Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet.
Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret.
Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 120 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (August 2023)
  • ISBN: 9788750062028

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne. 

Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet. 

Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret. 

Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. udgave
Sensorisk teori, meto...
Af Michael René
Pris: 419,00 .kr
Rabatpris: 377,10 kr.
Projektlederbogen, 4. udgave
Projektlederbogen
Af Bjarne Kousholt
Pris: 299,00 .kr
Rabatpris: 269,10 kr.
Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave
Ernærings- og fødevar...
Af Niels Lyhne og E...
Pris: 299,00 .kr
Rabatpris: 269,10 kr.
Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning, 3. udgave
Den store bog om Føde...
Af Karin Østergaard...
Pris: 750,00 .kr
Rabatpris: 675,00 kr.
Fødevarer - Processer og produktion
Fødevarer
Af Nina Gringer, Gi...
Pris: 499,00 .kr
Rabatpris: 449,10 kr.

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.