SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Ernærings- og fødevareleksikon
Ernærings- og fødevareleksikon
Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
(2006)
Sprog: Dansk
Detaljer om varen
- 4. Udgave
- Indbundet: 256 sider
- Udgiver: Gads Forlag (April 2006)
- Forfattere: Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
- ISBN: 9788712036395
Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.
Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.