SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Mastering Hospitality Management - Modern competencies and approaches to successful hospitality management
Mastering Hospitality Management Vital Source e-bog
Søren Brøns-Poulsen og Kim Michael Mylin
(2022)
Mastering Hospitality Management Vital Source e-bog
Søren Brøns-Poulsen og Kim Michael Mylin
(2022)
Mastering Hospitality Management Vital Source e-bog
Søren Brøns-Poulsen og Kim Michael Mylin
(2022)
Mastering Hospitality Management
Modern competencies and approaches to successful hospitality management
Søren Brøns-Poulsen and Kim Michael Mylin
(2022)
Sprog: Engelsk
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (Oktober 2022)
- Forfattere: Søren Brøns-Poulsen og Kim Michael Mylin
- ISBN: 9788750201359
Bookshelf online: 5 år fra købsdato:.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source 180 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (Oktober 2022)
- Forfattere: Søren Brøns-Poulsen og Kim Michael Mylin
- ISBN: 9788750201359R180
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (Oktober 2022)
- Forfattere: Søren Brøns-Poulsen og Kim Michael Mylin
- ISBN: 9788750201359R365
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: 5 år fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Indbundet: 478 sider
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (Oktober 2022)
- ISBN: 9788750201342
- Discover the foundation of Hospitality Operations to understand its organisation, structure, and development throughout history
- Develop your Front Office Operations competencies and skillset
- Identify and comprehend key Food and Beverage Management responsibilities
- Learn the secrets of successful Meeting and Events Management
- Understand best practice in Housekeeping Management from the industry
- Identify the significance of Engineering and Maintenance
- Grasp the importance of Controlling Security Processes in today’s hospitality environment
- Establish basic Hospitality Finance for non-finance experts
- Support a key part of successful hospitality management by effectively Managing Sales and Marketing
- Learn how to manage Human Resources
- Study the importance of Corporate Social Responsibility incline with environmental awareness