Viser: Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning

Den store bog om fødevarer og kvalitet
Søgbar e-bog

Den store bog om fødevarer og kvalitet Vital Source e-bog

Lise Justesen, Ulla Uebel og Karin Østergaard
(2022)
Akademisk Forlag
675,00 kr. 607,50 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning, 3. udgave

Den store bog om Fødevarer og kvalitet

råvarer og forarbejdning
Karin Østergaard (red), Lise Justesen (red) og Ulla Uebel (red)
(2022)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
750,00 kr. 675,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Maj 2022)
  • Forfattere: Lise Justesen, Ulla Uebel og Karin Østergaard
  • ISBN: 9788750066149
Den store bog om fødevarer og kvalitet er skrevet af dygtige fagfolk, som giver en grundig introduktion til de forskellige fødevaregrupper og en indføring i dansk fødevareproduktion.
Bogen bygger på en naturvidenskabelig forståelse med reference til kemiske, biokemiske og fysiske processer og kendskab til mikrobiologi og ernæring. Fokus er på fødevaren og dens kvaliteter. Bogen bidrager til en dybere forståelse af de faktorer, der påvirker kvaliteten af vores råvarer og forarbejdede fødevarer, og gør læseren i stand til at vurdere en given fødevare både på dens funktionelle, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvalitet.
I denne 3. udgave af bogen er flere kapitler markant ændret og udbygget. Kapitlerne er inddelt i fem store hoveddele, som gør det nemt for læseren at navigere rundt i bogens mange emner.
Den store bog om fødevarer og kvalitet er oplagt som grundbog på alle uddannelser, der beskæftiger sig med ernæring, fødevarer og fødevareproduktion. Nogle af de primære målgrupper er uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed samt procesteknologuddannelsen.
Bogen er desuden oplagt som opslags- og studiebog på andre fødevareuddannelser.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 3. Udgave
  • Indbundet: 696 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Maj 2022)
  • Forfattere: Karin Østergaard (red), Lise Justesen (red) og Ulla Uebel (red)
  • ISBN: 9788750059172

Den store bog om fødevarer og kvalitet er skrevet af dygtige fagfolk, som giver en grundig introduktion til de forskellige fødevaregrupper og en indføring i dansk fødevareproduktion.

Bogen bygger på en naturvidenskabelig forståelse med reference til kemiske, biokemiske og fysiske processer og kendskab til mikrobiologi og ernæring. Fokus er på fødevaren og dens kvaliteter. Bogen bidrager til en dybere forståelse af de faktorer, der påvirker kvaliteten af vores råvarer og forarbejdede fødevarer, og gør læseren i stand til at vurdere en given fødevare både på dens funktionelle, sensoriske, hygiejniske og holdbarhedsmæssige kvalitet.

I denne 3. udgave af bogen er flere kapitler markant ændret og udbygget. Kapitlerne er inddelt i fem store hoveddele, som gør det nemt for læseren at navigere rundt i bogens mange emner.

Den store bog om fødevarer og kvalitet er oplagt som grundbog på alle uddannelser, der beskæftiger sig med ernæring, fødevarer og fødevareproduktion. Nogle af de primære målgrupper er uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed samt procesteknologuddannelsen.

Bogen er desuden oplagt som opslags- og studiebog på andre fødevareuddannelser.

Søg alle bøger

Titel eller forfatter eller ISBN

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg hente mine bøger?

Hvad er studiepris?

 

Find svarene på disse og andre spørgsmål på FAQ siden 

Find Formlen

- vores egen formelsamling serie - udarbejdet af studerende for studerende og rettet mod dit DTU studie.

 

Find Formlen

 

Serien Find Formlen er udarbejdet af studerende der er langt i studiet og har været hjælpelærere i flere semestre og derfor præcist ved hvad der skal til.


De indeholder de vigtigste og hyppigst forekommende formler, som anvendes i den første del af studiet, og som det er nyttigt at have samlet i én overskuelig og let anvendelig oversigt.

 

Nyhed - kan nu fås som Vital Source Bookshelf digitale bøger

 

Se alle Find Formlen bøger her