Viser: Ernærings- og fødevareleksikon

Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave

Ernærings- og fødevareleksikon

Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
(2006)
Sprog: Dansk
Gads Forlag
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Detaljer om varen

  • 4. Udgave
  • Indbundet: 256 sider
  • Udgiver: Gads Forlag (April 2006)
  • Forfattere: Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
  • ISBN: 9788712036395
Revideret og udvidet udgave.

Ernærings- og fødevareleksikon anvendes primært som håndbog for studerende, der er under uddannelse til professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i Human Ernæring, Klinisk Diætetik, Cateringledelse. Sundhedskommunikation eller Produktudvikling. Hertil kommer uddannelser til ernæringsassistent, hjemkundskabslærer, procesteknolog, levnedsmiddelkandidat/ -ingeniør,
farmaceut eller læge.

Opslagsordene i Ernærings- og fødevareleksikon dækker fagområderne ernæringsfysiologi, diætetik og kostlære samt fødevareteknologi, -kemi, -mikrobiologi og -hygiejne.

Andre der købte denne bog købte også:

miniaturebillede af omslaget til Funktionelle ingredienser i fødevarer - Konsistensgivende hjælpestoffer

Funktionelle ingredienser i fødevarer

Konsistensgivende hjælpestoffer
Gunhild Brynning
Akademisk Forlag (2023)
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. udgave

Sensorisk teori, metoder og øvelser

Michael René
Polyteknisk Forlag (2018)
419,00 kr. 377,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
Gjellerup (2002)
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
Gjellerup (2004)
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til McGee on Food and Cooking - An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture, 2. udgave

McGee on Food and Cooking

An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Harold McGee
Hodder & Stoughton (2004)
565,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.

 

 

I samarbejde med
 
 
 
 

Om Polyteknisk Boghandel:

Vi er specialister i faglitteratur til det professionelle Danmark og leverer bøger til virksomheder og uddannelser over hele landet.  

 

Vi har normalt alle de bøger du skal bruge på lager - skulle vi være løbet tør, går der normalt kun 1-2 dage før vi igen kan levere. (Se leveringstid ved den enkelte bog)

 

Du kan betale med Dankort eller gængse kreditkort. (Inkl. Visa Electron) 

 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: poly@polyteknisk.dk