Viser: McGee on Food and Cooking - An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture

McGee on Food and Cooking - An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture, 2. udgave

McGee on Food and Cooking

An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
Harold McGee
(2004)
Sprog: Engelsk
Hodder & Stoughton
565,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Hardback: 896 sider
  • Udgiver: Hodder & Stoughton (November 2004)
  • ISBN: 9780340831496

'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat

'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver

'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston Blumenthal

If you've ever wondered:

Why fish goes off quicker than meat;
How to tell stale eggs from fresh ones;
Why you're supposed to leave pancake batter to rest;
How it is that cheese can possibly have so many different permutations of flavour and texture;
Why chopping onions makes you cry;
Or even how to avoid poisoning your guests - then this is the book for you.

The ultimate cookery classic, ON FOOD AND COOKING renders the everyday miracles of the kitchen wondrous and fascinating, shedding light on questions that have puzzled generations of cooks.

Harold McGee's original was acclaimed as a masterpiece on both sides of the Atlantic, selling over 200,000 copies worldwide. Now completely rewritten for a new generation, reflecting the seismic shifts in science and upsurge in home cooking over the past two decades, this new book will amaze all those who love food.

Andre der købte denne bog købte også:

miniaturebillede af omslaget til Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave

Ernærings- og fødevareleksikon

Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
Gads Forlag (2006)
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
Gjellerup (2002)
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
Gjellerup (2004)
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.

 

 

I samarbejde med
 
 
 
 

Om Polyteknisk Boghandel:

Vi er specialister i faglitteratur til det professionelle Danmark og leverer bøger til virksomheder og uddannelser over hele landet.  

 

Vi har normalt alle de bøger du skal bruge på lager - skulle vi være løbet tør, går der normalt kun 1-2 dage før vi igen kan levere. (Se leveringstid ved den enkelte bog)

 

Du kan betale med Dankort eller gængse kreditkort. (Inkl. Visa Electron) 

 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: poly@polyteknisk.dk