Viser: Konserveringsteknik 1
Konserveringsteknik Vital Source e-bog
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2013)
Samfundslitteratur
199,00 kr.
179,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Konserveringsteknik 1
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2004)
Sprog: Dansk
Gjellerup
410,00 kr.
369,00 kr.
5 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
- Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
- ISBN: 9788791319631
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.
For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 2.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Hæftet: 341 sider
- Udgiver: Gjellerup (August 2004)
- Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
- ISBN: 9788791319198
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning
Andre har også købt
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
Mikrobiologi
Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
Akademisk Forlag
(2018)
599,00 kr.
539,10 kr.
Leveringstid ca. 3 hverdage.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
Ernærings- og fødevareleksikon
Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
Gads Forlag
(2006)
299,00 kr.
269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.