Viser: Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik, 2. udgave
Søgbar e-bog

Konserveringsteknik Vital Source e-bog

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2013)
Samfundslitteratur
199,00 kr. 179,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2004)
Sprog: Dansk
Gjellerup
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
  • Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
  • ISBN: 9788791319631

Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.


For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.


Se også Konserveringsteknik 2.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 341 sider
  • Udgiver: Gjellerup (August 2004)
  • Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
  • ISBN: 9788791319198
Konserveringsteknik omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der anvendes i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning

Andre har også købt

miniaturebillede af omslaget til Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
Gjellerup (2002)
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Statistik for praktikere

Statistik for praktikere

Akademisk Forlag (2002)
420,00 kr. 378,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Mikrobiologi - Systematik - Vækst - Fødevarer, 5. udgave

Mikrobiologi

Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
Akademisk Forlag (2018)
599,00 kr. 539,10 kr.
Leveringstid ca. 3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Kemiske og fysiske tabeller, 9. udgave

Kemiske og fysiske tabeller

Preben Hartmann-Petersen
Gyldendal (2009)
290,00 kr. 261,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave

Ernærings- og fødevareleksikon

Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
Gads Forlag (2006)
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.