SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Konserveringsteknik 1
Konserveringsteknik Vital Source e-bog
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2013)
Konserveringsteknik 1
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2004)
Sprog: Dansk
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
- Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
- ISBN: 9788791319631
Konserveringsteknik 1 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgår kapitelvis principperne for kvalitet og holdbarhed, emballage, kuldeteknologi, køling og frysning.
For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på relevante levnedsmidler hvortil metoden anvendes. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk. Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 2.
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Hæftet: 341 sider
- Udgiver: Gjellerup (August 2004)
- Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
- ISBN: 9788791319198
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: 1. Kvalitet og holdbarhed 2. Emballage 3. Kuldeteknologi 4. Køling 5. Frysning