Viser: Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik, 2. udgave
Søgbar e-bog

Konserveringsteknik Vital Source e-bog

Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
(2013)
Samfundslitteratur
232,00 kr. 208,80 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2002)
Sprog: Dansk
Gjellerup
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
  • Forfattere: Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
  • ISBN: 9788791319648

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.


Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.


Se også Konserveringsteknik 1.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 380 sider
  • Udgiver: Gjellerup (December 2002)
  • Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
  • ISBN: 9788774325789
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:  Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Andre har også købt

miniaturebillede af omslaget til Konserveringsteknik 1

Konserveringsteknik 1

Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
Gjellerup (2004)
410,00 kr. 369,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Statistik for praktikere

Statistik for praktikere

Akademisk Forlag (2002)
420,00 kr. 378,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Mikrobiologi - Systematik - Vækst - Fødevarer, 5. udgave

Mikrobiologi

Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
Akademisk Forlag (2018)
599,00 kr. 539,10 kr.
Leveringstid ca. 3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Kemiske og fysiske tabeller, 9. udgave

Kemiske og fysiske tabeller

Preben Hartmann-Petersen
Gyldendal (2009)
290,00 kr. 261,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave

Ernærings- og fødevareleksikon

Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
Gads Forlag (2006)
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.