Viser: Konserveringsteknik 2
Konserveringsteknik Vital Source e-bog
Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
(2013)
Samfundslitteratur
232,00 kr.
208,80 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Konserveringsteknik 2
Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
(2002)
Sprog: Dansk
Gjellerup
410,00 kr.
369,00 kr.
7 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Samfundslitteratur (Juni 2013)
- Forfattere: Peter Zeuthen og Leif Bøgh-Sørensen
- ISBN: 9788791319648
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.
Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.
Se også Konserveringsteknik 1.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Hæftet: 380 sider
- Udgiver: Gjellerup (December 2002)
- Forfattere: Leif Bøgh-Sørensen og Peter Zeuthen
- ISBN: 9788774325789
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes. Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Andre har også købt
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
Mikrobiologi
Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
Akademisk Forlag
(2018)
599,00 kr.
539,10 kr.
Leveringstid ca. 3 hverdage.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
Ernærings- og fødevareleksikon
Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
Gads Forlag
(2006)
299,00 kr.
269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.