SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver

Mad, mennesker og måltider - Samfundsvidenskabelige perspektiver, 3. udgave

Mad, mennesker og måltider

Samfundsvidenskabelige perspektiver
Bente Halkier, Hanne Munck, Katherine O\'Doherty Jensen, Lotte Holm, Malene Gram, Margit Velsing Groth, Morten Kromann Nielsen, Søren Smidt, Søren Tange Kristensen, Susanne Lunn, Karen Klitgaard Povlsen, Karen Wistoft, Klaus G. Grunert, Karin Østergaard Lassen, Jens Kofod, Ulrik Houlind Rasmussen, Bodil Just Christensen, Thomas Bøker Lund, Mette Rosenlund Sørensen, Kia Ditlevsen, Sidse Schoubye Andersen, Charlotte Siiger, Birgit Villadsen, Camilla Damsgaard, Mette Weinreich Hansen, Morten Hedegaard Larsen, Thorkild Nielsen og Lisbeth Haastrup
(2022)
Sprog: Dansk
Gyldendal
380,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 3. Udgave
  • Hæftet: 454 sider
  • Udgiver: Gyldendal (Januar 2022)
  • Forfattere: Bente Halkier, Hanne Munck, Katherine O\'Doherty Jensen, Lotte Holm, Malene Gram, Margit Velsing Groth, Morten Kromann Nielsen, Søren Smidt, Søren Tange Kristensen, Susanne Lunn, Karen Klitgaard Povlsen, Karen Wistoft, Klaus G. Grunert, Karin Østergaard Lassen, Jens Kofod, Ulrik Houlind Rasmussen, Bodil Just Christensen, Thomas Bøker Lund, Mette Rosenlund Sørensen, Kia Ditlevsen, Sidse Schoubye Andersen, Charlotte Siiger, Birgit Villadsen, Camilla Damsgaard, Mette Weinreich Hansen, Morten Hedegaard Larsen, Thorkild Nielsen og Lisbeth Haastrup
  • ISBN: 9788762819542

Mad, mennesker og måltider sætter mad og måltider i et socialt, kulturelt og psykologisk perspektiv. Bogen beskriver, hvad mad betyder for mennesker i forskellige sammenhænge, og hvilken rolle måltidet spiller i hverdagen - både i den private husholdning og i institutioner som børnehaver, skoler, hospitaler og plejehjem.

Mad, mennesker og måltider fortæller også om de symbolske og kulturelle betydninger, der knytter sig til forskellige fødevarer, om sammenstød mellem madkultur, sundhed og miljøhensyn og om fødevareteknologi. Bogen behandler desuden madens rolle i forhold til normer, menneskers selvforståelse og identitet og i forhold til kultur, politik og religion. Endvidere belyses emner som spiseforstyrrelser, social ulighed i kostvaner, sociale aspekter af overvægt og fedme og moderne sundhedsdyrkelse.

I denne 3. udgave af bogen er alle kapitler grundigt revideret og opdateret, og bogens område er bredt ud med en række nye temaer som madlavning, madindkøb, måltider i socialpolitikken, de globale fødevaresystemer, bæredygtigt fødevareforbrug samt mad og medier. Bogen er baseret på dansk og international samfundsvidenskabelig forskning og samler den nyeste viden på området.

Mad, mennesker og måltider henvender sig primært til studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed, men er også relevant på de fleste uddannelser, der har med mennesker og måltider at gøre, fx sygeplejerske-, lærer- og pædagogstuderende. Bogen er egnet både til universiteter og på professionsbachelorniveau og kan ligeledes læses af praktikere og alment interesserede inden for området.

De oplyste priser er inkl. moms

Andre har også købt:

Studieteknik - Din studiestart på pædagoguddannelsen, 1. udgave
Studieteknik
Af Lise Alsted Henr...
Pris: 270,00 kr.
Indre ordrer - Et liv med OCD, 1. udgave
Indre ordrer
Af Hanne Schønning
Pris: 195,00 kr.
Sår og sårbehandling 2. udgave, 2. udgave
Sår og sårbehandling ...
Af Susan Bermark og...
Pris: 369,00 kr.
Hvad er KOL?, 1. udgave
Hvad er KOL?
Af Peter Lange
Pris: 299,00 kr.
Barnet og samfundet, 4. udgave
Barnet og samfundet
Af Erik H. Erikson
Pris: 160,00 kr.

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.