SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Nielsen's Food Analysis
Nielsen's Food Analysis Vital Source e-bog
(2024)
Nielsen's Food Analysis Vital Source e-bog
(2024)
Nielsen's Food Analysis Vital Source e-bog
(2024)
Nielsen's Food Analysis Vital Source e-bog
(2024)
Nielsen's Food Analysis
B. Pam Ismail og S. Suzanne Nielsen
(2024)
Sprog: Engelsk
Detaljer om varen
- 6. Udgave
- Vital Source 180 day rentals (dynamic pages)
- Udgiver: Springer Nature (Juni 2024)
- ISBN: 9783031506437R180
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 6. Udgave
- Vital Source 90 day rentals (dynamic pages)
- Udgiver: Springer Nature (Juni 2024)
- ISBN: 9783031506437R90
Bookshelf online: 90 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 90 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 6. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Reflowable pages)
- Udgiver: Springer Nature (Juni 2024)
- ISBN: 9783031506437
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 6. Udgave
- Vital Source 365 day rentals (dynamic pages)
- Udgiver: Springer Nature (Juni 2024)
- ISBN: 9783031506437R365
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: 5 år fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 6. Udgave
- Hardback
- Udgiver: Springer International Publishing AG (Juni 2024)
- Forfattere: B. Pam Ismail og S. Suzanne Nielsen
- ISBN: 9783031506420
Part I. General Information.-
1. Introduction to Food Analysis.-
2. United States Government Regulations and International Standards Related to Food Analysis.-
3. Nutrition Labeling.-
4. Evaluation of Analytical Data.-
5. Sampling and Sample Preparation.-
Part II. Spectroscopy and Mass Spectrometry.-
6. Basic Principles of Spectroscopy.-
7. Ultraviolet, Visible, and Fluorescence Spectroscopy.-
8. Infrared and Raman Spectroscopy.-
9. Atomic Absorption Spectroscopy, Atomic Emission Spectroscopy, and Inductively Coupled Plasma-Mass Spectrometry.-
10. Nuclear Magnetic Resonance.-
11. Mass Spectrometry.-
Part III. Chromatography.-
12. Basic Principles of Chromatography.-
13. High Performance Liquid Chromatography.-
14. Gas Chromatography.-
Part IV. Compositional Analysis of Foods.-
15. Moisture and Total Solids Analysis.-
16. Ash Analysis.-
17. Fat Analysis.-
18. Protein Analysis.-
19. Carbohydrate Analysis.-
20. Vitamin Analysis.-
21. Traditional Methods for Mineral Analysis.-
Part V. Chemical Characterization and Associated Assays.-
22. pH and Titratable Acidity.-
23. Fat Characterization.-
24. Protein Separation and Characterization Procedures.-
25. Determination of (Total) Phenolics and Antioxidant Capacity in Food and Ingredients.-
26. Application of Enzymes in Food Analysis.-
27. Immunoassays.-
28. Determination of Oxygen Demand.-
Part VI. Analysis of Physical Properties of Foods.-
29. Rheological Principles for Food Analysis.-
30. Thermal Analysis.-
31. Color Analysis.-
32. Food Microstructure Techniques.-
Part VII. Analysis of Objectionable Matter and Constituents.-
33. Analysis of Food Contaminants, Residues and Chemical Constituents of Concern.-
34. Analysis for Extraneous Matter.-
35. Food Forensic Investigation.