SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Food Intelligence - The Science of How Food Both Nourishes and Harms Us

Food Intelligence - The Science of How Food Both Nourishes and Harms Us

Food Intelligence

The Science of How Food Both Nourishes and Harms Us
Julia Belluz og Kevin Hall
(2025)
Sprog: Engelsk
Penguin Publishing Group
310,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 15 hverdage

Detaljer om varen

  • Hardback: 352 sider
  • Udgiver: Penguin Publishing Group (September 2025)
  • Forfattere: Julia Belluz og Kevin Hall
  • ISBN: 9780593332306
"Food Intelligence dispels many popular myths we have about weight loss and breaks down the real drivers of the obesity crisis based on decades of research. I really hope everyone gets a chance to read this book." --Sanjay Gupta, MD, Chief Medical Correspondent at CNN and host of Chasing Life

The essential guide for understanding what you're eating, and the forces that are driving you to eat it.


Nutrition isn't rocket science; it's harder.

There are new diet fads, bold claims about superfoods and articles promising the secrets to lasting weight-loss and longevity. The more 'expert' advice we hear about diet, the less clarity we have about what to eat.

In Food Intelligence, award-winning health journalist, Julia Belluz, and internationally renowned nutrition and metabolism scientist, Kevin Hall, cut through the myths about nutrition to deliver a comprehensive book on food, diet, metabolism and healthy eating.

Breaking food down into its constituent parts, Food Intelligence reveals:

  • The real science behind how protein, fat, carbs and vitamins impact our bodies
  • The wonders of metabolism
  • The latest 'theories' about blood sugar trackers and ultra-processed foods
  • How our food environment shapes our eating behaviors and the food choices we make every day
  • How diseases like obesity and type 2 diabetes are not a result of a failure of will power; they are consequences of food systems working as designed

Humane and deeply reported, this journey into the science of what we eat will equip you with the food intelligence you need to better understand what's on your dinner plate, how it got there, and why you eat it.
De oplyste priser er inkl. moms

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Fysisk eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.