SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Vanedyr

Vanedyr

Vanedyr

Nicklas Brendborg
(2023)
Sprog: Dansk
Grønningen 1
299,95 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • Indbundet: 320 sider
  • Udgiver: Grønningen 1 (Oktober 2023)
  • ISBN: 9788773392225
”Det er en bog, man ikke kan lægge fra sig … Det er befriende at få en bog i hænderne, som minder os om vores muligheder for selv at vælge friheden fremfor det kemiske slaveri. Men som også syntetiserer videnskaben, så den bliver det, den måske i virkeligheden skal være for at være relevant: Livsforbedrende.”  – Berlingske 
Af forfatteren til GOPLER ÆLDES BAGLÆNS
En lille brun fugl med hang til store blå æg. Biller i ørkenen, som parrer sig med tomme ølflasker. Og mennesker, der tømmer chipsposer, mens de stirrer på en skærm. Hvordan er vi endt som ufrie vanedyr?
Vi spiser usundt, vi spilder tid på telefonen, og vi binger Netflix. Men er det vores eget valg, eller har en hær af forskere, hyret af de største industrier, truffet det for os?
Det ligger i alle arters instinkt at ville have mere, større og bedre. Den viden har verdens store virksomheder – fra fødevarer til sociale medier – brugt i deres udvikling af afhængighedsskabende superstimuli. 
Individets viljestyrke er oppe imod topforskere med hjernescannere, højteknologiske laboratorier og viden om menneskets biologi. Men det betyder ikke, at kampen er tabt. Forstår du først, hvordan de forskellige mekanismer virker, kan du tage magten tilbage.
Civilisationskritisk, videnskabeligt, underholdende. Nicklas Brendborg afslører tilværelsens vanestyrede bagside som årsag til århundredets mistrivsel.
Nicklas Brendborg er født i 1995, ph.d.-studerende ved Københavns Universitet. Forfatter til storbestselleren GOPLER ÆLDES BAGLÆNS – VIDENSKABENS SVAR PÅ ET LÆNGERE LIV fra 2021. Udgivet i 27 lande verden over.
SBI Anvisninger
Bøger om videnskab, videnskabsfolk og meget andet