Viser: Fødevarer - Processer og produktion
Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Fødevarer
Processer og produktion
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Sprog: Dansk
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
- Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
- ISBN: 9788750207139R365
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.
Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.
Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.
De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.
Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: 5 år fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source 180 day rentals (fixed pages)
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
- Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
- ISBN: 9788750207139R180
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.
Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.
Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.
De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.
Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- 2. Udgave
- Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
- Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
- ISBN: 9788750207139
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.
Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.
Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.
De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.
Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.
Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
Detaljer om varen
- Hæftet: 400 sider
- Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
- Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
- ISBN: 9788750200598
Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.
Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.
De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.
Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.
Bogens kapitler:
• Fødevareteknologi – en basis for industriel produktion af fødevarer
• Forståelse af fødevareproduktion i et holistisk perspektiv
• Design af fødevareproduktion
• Fysiske egenskaber for fødevarer
• Blokdiagrammer og masse- og energibalancer
• Transport af væsker
• Introduktion til varmetransmission i fødevareprocesser
• Frysning og optøning
• Tørring og dehydrering
• Stationær varmetransmission - i kontinuerlig strømning
• Kvalitetsberegninger i fødevareproduktion
• Varmevekslere
• Tanke med omrøring
• Varmebehandling af fødevarer
• Produktionsplanlægning
• Produktionseksempler
Bogen er en opdateret udgave af Fødevareteknologi - En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien.