Viser: Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
299,00 kr. 269,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
256,00 kr. 230,40 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave
Søgbar e-bog

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
466,00 kr. 419,40 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer

Processer og produktion
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
499,00 kr. 449,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139R365

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: 5 år fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source 180 day rentals (fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139R180

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 400 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750200598
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Bogens kapitler:
• Fødevareteknologi – en basis for industriel produktion af fødevarer 
• Forståelse af fødevareproduktion i et holistisk perspektiv 
• Design af fødevareproduktion 
• Fysiske egenskaber for fødevarer 
• Blokdiagrammer og masse- og energibalancer 
• Transport af væsker 
• Introduktion til varmetransmission i fødevareprocesser 
• Frysning og optøning 
• Tørring og dehydrering 
• Stationær varmetransmission - i kontinuerlig strømning 
• Kvalitetsberegninger i fødevareproduktion 
• Varmevekslere 
• Tanke med omrøring 
• Varmebehandling af fødevarer 
• Produktionsplanlægning 
• Produktionseksempler

Bogen er en opdateret udgave af Fødevareteknologi - En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien.

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter