Viser: Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
399,00 kr. 359,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
323,00 kr. 290,70 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion, 2. udgave
Søgbar e-bog

Fødevarer - Processer og produktion Vital Source e-bog

Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Polyteknisk Forlag
474,00 kr. 426,60 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer

Processer og produktion
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
(2024)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
499,00 kr. 449,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source 365 day rentals (fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139R365

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 365 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 365 dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source 180 day rentals (fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139R180

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 180 dage fra købsdato.
Bookshelf appen: 180 dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750207139

Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • Hæftet: 400 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (August 2024)
  • Forfattere: Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
  • ISBN: 9788750200598
Fødevarer – processer og produktion giver en grundlæggende introduktion til industriel fødevareproduktion, procesteknik, dimensionering af fødevareprocesser og forståelse af, hvordan fremstillingsprocesser påvirker fødevarer.

Bogen hjælper dig til at forstå procestekniske beregninger, udvalgte proces-operationer og samspillet mellem produktion, sikkerhed og kvalitet. Du bliver i stand til at behandle og dimensionere procestrin inden for opvarmning, afkøling og frysning samt transport af væsker i rør og varmevekslere.

Du får værktøjer til at skabe overblik over og få forståelse for fødevareproduktion, fx blokdiagrammer, materialebalancer og Gantt-diagrammer. Disse værktøjer giver dig kompetencer til at analysere produktioner og identificere de vigtigste forarbejdningstrin.

De mange gennemregnede eksempler, er i denne anden udgave blevet moderniseret og har fået et pædagogisk løft bl.a. i form af en systematisk opbygning og udvidede forklaringer af fænomener. Eksemplerne understøtter teorien og belyser dens anvendelse.

Tabellerne giver information om bl.a. fødevares fysiske data og beskaffenhed. Et omfattende bilagsafsnit, med strømningsmekaniske sammenhænge, termofysiske data og entalpidiagrammer for udvalgte fødevarer er nyttige hjælpemidler i det daglige, praktiske arbejde.

Bogens kapitler:
• Fødevareteknologi – en basis for industriel produktion af fødevarer 
• Forståelse af fødevareproduktion i et holistisk perspektiv 
• Design af fødevareproduktion 
• Fysiske egenskaber for fødevarer 
• Blokdiagrammer og masse- og energibalancer 
• Transport af væsker 
• Introduktion til varmetransmission i fødevareprocesser 
• Frysning og optøning 
• Tørring og dehydrering 
• Stationær varmetransmission - i kontinuerlig strømning 
• Kvalitetsberegninger i fødevareproduktion 
• Varmevekslere 
• Tanke med omrøring 
• Varmebehandling af fødevarer 
• Produktionsplanlægning 
• Produktionseksempler

Bogen er en opdateret udgave af Fødevareteknologi - En introduktion til procesteknik og produktion i fødevareindustrien.

Søg alle bøger

Titel eller forfatter eller ISBN

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg hente mine bøger?

Hvad er studiepris?

 

Find svarene på disse og andre spørgsmål på FAQ siden 

Fysisk eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.

Find Formlen

- vores egen formelsamling serie - udarbejdet af studerende for studerende og rettet mod dit DTU studie.

 

Find Formlen

 

Serien Find Formlen er udarbejdet af studerende der er langt i studiet og har været hjælpelærere i flere semestre og derfor præcist ved hvad der skal til.


De indeholder de vigtigste og hyppigst forekommende formler, som anvendes i den første del af studiet, og som det er nyttigt at have samlet i én overskuelig og let anvendelig oversigt.

 

Nyhed - kan nu fås som Vital Source Bookshelf digitale bøger

 

Se alle Find Formlen bøger her