Viser: Mikrobiologi - Systematik - Vækst - Fødevarer

Mikrobiologi, 5. udgave
Søgbar e-bog

Mikrobiologi Vital Source e-bog

Herluf Thougaard, René Møller Madsen, Anette Kamuk og Julie Just Munch
(2018)
Akademisk Forlag
538,00 kr. 484,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Mikrobiologi - Systematik - Vækst - Fødevarer, 5. udgave

Mikrobiologi

Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
(2018)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
599,00 kr. 539,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
Leveringstid ca. 3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2018)
  • Forfattere: Herluf Thougaard, René Møller Madsen, Anette Kamuk og Julie Just Munch
  • ISBN: 9788750064701
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og i kroppens tarmsystem?
Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst,
deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion.
Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systematiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter.
Anden del af Mikrobiologi giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikrobiologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.
Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske områdesamt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksomheder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout.
For at tilgå bogens ekstramateriale skal du have en bruger på online.praxis.dk og benytte følgende link: https://master.praxis.dk/course/view.php?id=22421
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Hæftet: 456 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2018)
  • Forfattere: Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
  • ISBN: 9788750059202
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og  i kroppens tarmsystem?

Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. 

Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. 

Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med  fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.


Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn  af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.


Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet  afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout. 

Søg alle bøger

Titel eller forfatter eller ISBN

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg hente mine bøger?

Hvad er studiepris?

 

Find svarene på disse og andre spørgsmål på FAQ siden 

Find Formlen

- vores egen formelsamling serie - udarbejdet af studerende for studerende og rettet mod dit DTU studie.

 

Find Formlen

 

Serien Find Formlen er udarbejdet af studerende der er langt i studiet og har været hjælpelærere i flere semestre og derfor præcist ved hvad der skal til.


De indeholder de vigtigste og hyppigst forekommende formler, som anvendes i den første del af studiet, og som det er nyttigt at have samlet i én overskuelig og let anvendelig oversigt.

 

Nyhed - kan nu fås som Vital Source Bookshelf digitale bøger

 

Se alle Find Formlen bøger her