Viser: Madgrundbogen

Madgrundbogen, 1. udgave
Søgbar e-bog

Madgrundbogen Vital Source e-bog

Annelise Terndrup Pedersen
(2019)
Akademisk Forlag
675,00 kr. 607,50 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Madgrundbogen, 1. udgave

Madgrundbogen

Annelise Terndrup Pedersen
(2019)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
750,00 kr. 675,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2019)
  • ISBN: 9788750066064
Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad.
Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis.
Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen.
Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Hardback: 670 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2019)
  • ISBN: 9788750059936

Om madlavning, dens metoder, ingredienser og industrifremstillet mad

Madgrundbogen giver en enestående indsigt i, hvordan vores mad er et resultat af de ingredienser og metoder, der anvendes ved fremstillingen. Bogens mange opskrifter, køkkenbordseksperimenter og varedeklarationer kobler teorien med praksis.

Madgrundbogen skaber en hidtil uset struktur over de grundmetoder og de fysisk-kemiske processer, der er grundlaget for alle opskrifter. Mestrer man den viden, kan man løsrive sig fra opskrifterne og få et grundlag for at vurdere industrifremstillet mad. Tværgående emner som konserveringsmetoder, tilsætningsstoffer, kemisk forurening, sundhed og miljøforhold skaber en gennemført systematik i bogen.

Madgrundbogen kræver ingen særlige forudsætninger og er oplagt som inspirationskilde og opslagsværk til alle, der vil forstå mere om den mad, vi dagligt spiser. Bogen kan med fordel benyttes i undervisningen af lærere og studerende inden for fødevareområdet på fx erhvervsskoler, erhvervsakademier og professionshøjskoler samt lærere i grundskolen.

Andre der købte denne bog købte også:

miniaturebillede af omslaget til Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. udgave

Sensorisk teori, metoder og øvelser

Michael René
Polyteknisk Forlag (2018)
419,00 kr. 377,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Levnedsmiddelhygiejne, 5. udgave

Levnedsmiddelhygiejne

Elin Kirkegaard og Preben Vestergård Hansen
Munksgaard (2004)
395,00 kr.
Leveringstid ca. 3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning, 3. udgave

Den store bog om Fødevarer og kvalitet

råvarer og forarbejdning
Karin Østergaard (red), Lise Justesen (red) og Ulla Uebel (red)
Akademisk Forlag (2022)
750,00 kr. 675,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage
miniaturebillede af omslaget til LAB Notes - laboratory notebook - incl. periodic - laboratory notebook, including periodic tables, 1. udgave

LAB Notes - laboratory notebook - incl. periodic

laboratory notebook, including periodic tables
Polyteknisk Forlag (2017)
110,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.

 

 

I samarbejde med
 
 
 
 

Om Polyteknisk Boghandel:

Vi er specialister i faglitteratur til det professionelle Danmark og leverer bøger til virksomheder og uddannelser over hele landet.  

 

Vi har normalt alle de bøger du skal bruge på lager - skulle vi være løbet tør, går der normalt kun 1-2 dage før vi igen kan levere. (Se leveringstid ved den enkelte bog)

 

Du kan betale med Dankort eller gængse kreditkort. (Inkl. Visa Electron) 

 

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os: poly@polyteknisk.dk