Viser: Funktionelle ingredienser i fødevarer - Konsistensgivende hjælpestoffer

Funktionelle ingredienser i fødevarer, 1. udgave
Søgbar e-bog

Funktionelle ingredienser i fødevarer Vital Source e-bog

Gunhild Brynning
(2023)
Akademisk Forlag
268,00 kr. 241,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
Funktionelle ingredienser i fødevarer - Konsistensgivende hjælpestoffer, 1. udgave

Funktionelle ingredienser i fødevarer

Konsistensgivende hjælpestoffer
Gunhild Brynning
(2023)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
299,00 kr. 269,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (August 2023)
  • ISBN: 9788750065630
Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne.
Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet.
Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret.
Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Hæftet: 120 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (August 2023)
  • ISBN: 9788750062028

Funktionelle ingredienser har altid spillet en afgørende rolle i moderne industriel fødevareproduktion og ligeså på menukortene i Michelin-restauranterne. Men hvad er det præcis, der gør de funktionelle ingredienser så unikke? Og hvorfor kan de hjælpe os med at skabe bedre, sundere og mere bæredygtige fødevarer? Denne bog klæder de studerende på til at stille de rigtige spørgsmål og forstå svarerne. 

Funktionelle ingredienser i fødevarer er en lærebog i opbygning, funktionalitet og brug af konsistensgivende ingredienser til fødevareindustrien. Bogens fire fokusområder hydrokolloider, stivelser, fibre og proteiner spiller alle en vigtig rolle i udviklingen af fødevarer, der harmonerer med fremtidens trends på fødevaremarkedet. 

Bogen adskiller sig ved at inddrage specialviden fra virksomheder i den danske ingrediensklynge. Dette gør bogen både nutidig og praksisorienteret. 

Den primære målgruppe er studerende på procesteknologuddannelsen, men vil også kunne bruges inden for fødevareteknologi, laboratorieteknologi, ernæring og sundhed m.fl.

Andre har også købt

miniaturebillede af omslaget til Sensorisk teori, metoder og øvelser, 1. udgave

Sensorisk teori, metoder og øvelser

Michael René
Polyteknisk Forlag (2018)
419,00 kr. 377,10 kr.
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage
miniaturebillede af omslaget til Projektlederbogen, 4. udgave

Projektlederbogen

Bjarne Kousholt
Akademisk Forlag (2015)
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Ernærings- og fødevareleksikon, 4. udgave

Ernærings- og fødevareleksikon

Niels Lyhne og Elin Kirkegaard
Gads Forlag (2006)
299,00 kr. 269,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Den store bog om Fødevarer og kvalitet - råvarer og forarbejdning, 3. udgave

Den store bog om Fødevarer og kvalitet

råvarer og forarbejdning
Karin Østergaard (red), Lise Justesen (red) og Ulla Uebel (red)
Akademisk Forlag (2022)
750,00 kr. 675,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.
miniaturebillede af omslaget til Fødevarer - Processer og produktion

Fødevarer

Processer og produktion
Nina Gringer, Gine Ørnholt Johansson og Alan Friis
Polyteknisk Forlag (2024)
499,00 kr. 449,10 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.