Viser: Mikrobiologi

Mikrobiologi - Systematik - Vækst - Fødevarer, 5. udgave

Mikrobiologi

Systematik - Vækst - Fødevarer
Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
(2018)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
599,00 kr. 539,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor kan jeg afhente varen?
Leveringstid ca. 3 hverdage.
Mikrobiologi, 5. udgave
Søgbar e-bog

Mikrobiologi Vital Source e-bog

Herluf Thougaard, René Møller Madsen, Anette Kamuk og Julie Just Munch
(2018)
Akademisk Forlag
538,00 kr. 484,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Hæftet: 456 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2018)
  • Forfattere: Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
  • ISBN: 9788750059202
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og  i kroppens tarmsystem?

Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. 

Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. 

Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med  fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.


Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn  af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.


Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet  afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout. 

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2018)
  • Forfattere: Herluf Thougaard, René Møller Madsen, Anette Kamuk og Julie Just Munch
  • ISBN: 9788750064701
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og i kroppens tarmsystem?
Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst,
deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion.
Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systematiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter.
Anden del af Mikrobiologi giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikrobiologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.
Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske områdesamt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.
Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksomheder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout.
For at tilgå bogens ekstramateriale skal du have en bruger på online.praxis.dk og benytte følgende link: https://master.praxis.dk/course/view.php?id=22421
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Andre har også købt

miniaturebillede af omslaget til Laboratorieberegninger, 5. udgave
Søgbar e-bog

Laboratorieberegninger Vital Source e-bog

Ulla Ethelberg
Akademisk Forlag (2017)
313,00 kr. 281,70 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
miniaturebillede af omslaget til Håndbog for laboratoriefolk, 5. udgave
Søgbar e-bog

Håndbog for laboratoriefolk Vital Source e-bog

Merete Norsker Bergsøe og Helle Jeppesen
Akademisk Forlag (2019)
199,00 kr. 179,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
miniaturebillede af omslaget til Arbejdsmiljø i laboratoriet, 1. udgave
Søgbar e-bog

Arbejdsmiljø i laboratoriet Vital Source e-bog

Claus Hansen, Helle Nielsen og Lisbeth Møller
Akademisk Forlag (2021)
448,00 kr. 403,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
miniaturebillede af omslaget til Analyseteknik, 1. udgave
Søgbar e-bog

Analyseteknik Vital Source e-bog

Helle Jeppesen, Merete Norsker Bergsøe og Flemming Simonsen
Akademisk Forlag (2019)
538,00 kr. 484,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
miniaturebillede af omslaget til Molekylærbiologi og biokemi, 4. udgave
Søgbar e-bog

Molekylærbiologi og biokemi Vital Source e-bog

Bodil Stilling, Inger Dahl Krabbe og Margit Hvilsom
Akademisk Forlag (2024)
448,00 kr. 403,20 kr.
Leveres umiddelbart efter køb

Har du brug for en faktura?

Har du brug for en faktura udstedt til din arbejdsplads, kan du med fordel oprette en konto.

 

Det tager kun et øjeblik og kontoen er klar til brug med det samme. Du skal blot bruge firmaets CVR nummer.

 

 

Om denne ebog

Bemærk: Dette er en Vital Source e-bog, som kan læses  i Bookshelf appen - eller Bookshelf online med en browser i en begrænset periode. (Se den enkelte bog for mere information.)

 

Bøgerne er lavet til studiebrug og har gode indbyggede værktøjer  til bl.a. søgning , tekst markering, notetagning m.v.

 

Bookshelf læseren findes til forskellige systemer, er gratis og kan downloades her.  

 

For mere information om anskaffelse og brug af Vital Source ebøger, klik her.