Viser: Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefal

Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefal, 1. udgave

Projektets styregruppe - teori, praksis og anbefal

Bjarne Kousholt, Henrik Timm og Rikke Bang
(2018)
Sprog: Dansk
369,00 kr.
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • 228 sider
  • Udgiver: (Juni 2018)
  • Forfattere: Bjarne Kousholt, Henrik Timm og Rikke Bang
  • ISBN: 9788793007277
Projektets styregruppe er en bog om styregrupper, som har til formål at gøre projekternes styregrupper og medlemmer mere kompetente, således at vi får flere succesfulde projekter.

Med udgangspunkt i "The Conscious Competence Learning Model" ser vi på, hvordan styregruppen kommer fra tilstanden "ubevidst inkompetent" til den mere ideelle tilstand "ubevidst kompetent".

Bogen giver dig også 17 værktøjer, tests, tjeklister og skabeloner, som vil være til stor gavn i dagligdagen med styregruppearbejdet.

Værtøjerne er baseret på i alt 27 anbefalinger, som bogens forfattere har uddraget af dels de internationale standarder og guidelines for projektledelse, dels en række eksperters anbefalinger, konkrete erfaringer fra fejlslagne offentlige og private projekter, samt en omfattende styregruppeundersøgelse, udført blandt Peak Consulting Groups kunder.

Om forfatterne:
Bjarne Kousholt er civilingeniør og har arbejdet som medarbejder, projektleder, afdelingsleder, divisionschef og administrerende direktør i mere end 30 år. Har skrevet mange bøger om projektledelse og strategisk lederskab. Senest "Strategisk lederskab i praksis"

Rikke Bang har i over 20 år beskæftiget sig med kompetenceudvikling, rådgivning og salg inden for projekt-, program- og porteføljeledelse.

Henrik Timm har stor erfaring inden for projektledelse og styregrupper, da han i mere en 25 år har arbejdet som projektleder i både private virksomheder og offentlige organisationer.