SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: TRÆ 79: Trægulve

TRÆ 79: Trægulve, 1. udgave

TRÆ 79: Trægulve

Bjarne Lund Johansen
(2023)
Sprog: Dansk
Træinformation
995,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • 296 sider
  • Udgiver: Træinformation (Maj 2023)
  • ISBN: 9788794485005
TRÆ 79 Trægulve er den ultimative vejledning til enhver, der arbejder med trægulve. Forfatteren er Bjarne Lund Johansen, som er tidligere direktør i Træinformation og en af Danmarks dygtigste eksperter inden for området.

I tekst og tegninger beskriver bogen materialer, gulvopbygninger og byggeteknisk korrekt udførelse af bl.a. trægulve på strøer og bjælkelag, fuldlimede gulve, svømmende gulve, gulvvarme, renovering og vedligeholdelse af trægulve. Løsningerne er i overensstemmelse med almindelig, god håndværksmæssig praksis.

TRÆ 79 gennemgår også de konstruktive og fugttekniske krav til udførelsen samt en række lyd-, brand- og lovgivningsmæssige forudsætninger. Bogen er opdelt i kapitler med afgrænsede emner, der kan læses hver for sig eller i sammenhæng, og den fungerer som et opslagsværk. TRÆ 79 Trægulve er en uvurderlig håndbog for alle, der projekterer, leverer og udfører trægulve og vil være sikre på en byggeteknisk korrekt udførelse, samt at gulvene overholder de gældende lovgivningsmæssige krav.

TRÆ 79 Trægulve indgår i ‘alment teknisk fælleseje’, hvilket betyder, at byggeriets parter bør kende håndbogens indhold, når der udføres trægulve.

Bemærk at bøgerne ”TRÆ 63 Trægulve – Valg og vedligeholdelse” og ”TRÆ 64 Trægulve – Lægning” udgår og afløses af TRÆ79 Trægulve.
SBI Anvisninger
Bøger om videnskab, videnskabsfolk og meget andet