SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Ledelse i hovedentrepriser

Ledelse i hovedentrepriser

Ledelse i hovedentrepriser

(2019)
Sprog: Dansk
Molio
437,00 kr. 393,30 kr.
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage

Detaljer om varen

  • 160 sider
  • Udgiver: Molio (April 2019)
  • ISBN: 9788791769986
Ledelse i Hovedentrepriser er både en lærebog og en håndbog, der baserer sig på forfatterens mangeårige erfaring med omfattende og komplekse projekter i byggebranchen. Læseren tages med i maskinrummet for de forskellige faser, fra hovedentreprisen er vundet og frem til 5-års gennemgang.

Lær at efterleve entreprisens vigtigste succeskriterier: forventningsafstemning, indsigt, handling, respekt og samarbejde. Læs om styreredskaber ved hovedentrepriser og de nødvendige kompetencer for at nå i mål. Forudsætningen for en vellykket opstart er omhyggelig granskning og planlægning af projektet. Projektgennemgangsmøder og byggemøder er hjørnesten for det samlede forløb. Bogen giver opskriften på, hvordan møder bedst optimeres, med såvel fagentreprenører som andre interessenter.

Undgå tab og voldgiftssager. Få et indgående kendskab til mangelhåndtering og slip for mangler ved afleveringen. En byggesag er aldrig færdig før evalueringen, hvor man kan tage ved lære af hele processen. Ledelse i hovedentrepriser anviser ´best practice´ for ledelse på byggepladsen og er rig på håndgribelige eksempler fra virkelighedens verden.
SBI Anvisninger
Bøger om videnskab, videnskabsfolk og meget andet