Viser: DTU VOLT Powerbank

DTU VOLT Powerbank

DTU VOLT Powerbank

(2018)
DTU
235,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 10 hverdage

Detaljer om varen

  • Udgiver: DTU (Oktober 2018)
  • ISBN: 5700002035233
DTU Volt er en DTU branded udgave af den populære Volt mobil uplader. Ud over at være et handy ekstrabatteri til din mobil, tilbyder volt også en den unikke service at du kan ombytte til et opladet batteri på de fleste festivaller. (Kræver dog et abonnement på denne service.)


Specifikationer:
Capacity 3500 mAh @ 3.7V
Output 1.5A
Weight 82 g
Dimensions 68 mm x 68 mm x 14 mm
Included: Iphone Lightning cable, Micro Usb cable

Om Volt:
Volt har base i København, Danmark og blev startet af tre studerende fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 2011.
Målet er at levere den bedst mulige mobile opladningsservice på festivaler og ved andre begivenheder, hvor der ikke er let tilgængelig adgang til strøm.

I samarbejde med DTU og Roskilde Festival blev Volts opladningsservice første gang testet i 2012 på de to største danske festivaler: Roskilde Festival og Smukfest. Volt oplevede en massiv efterspørgsel, og efter kun to dage var den nye opladningsservice totalt udsolgt!


Sammen med nye investorer har Volt videreudviklet og forbedret servicen for at imødekomme den voksende efterspørgsel for en bedre mobil opladningsservice til gæsterne på de mange festivaler i Europa.

Volt er derfor vokset til et firma med et internationalt potentiale, der har tilbudt mobilopladning til over 2 millioner mennesker i seks lande – og som stadig har vokseværk.

DTU/Lyngby releatede gave artikler

I samarbejde med DTU

DTU merchandise sælges i samarbejde med DTU.

 

Har du spørgsmål til produkterne, er du velkommen til at kontakte Anne Ringgaard Jørgensen , tlf 45 25 71 73, anrij@dtu.dk

DTU medarbejder?

Medarbejdere på DTU kan naturligvis bestille her og få varene tilsendt med en e-faktura. 

 

Har du ikke allerede en bruger profil, kan du oprette en her.  (Du skal bruge instituttets EAN nummer for at kunne oprette dig.)