Viser: R Syntaksen

R Syntaksen, 1. udgave
Søgbar e-bog

R Syntaksen Vital Source e-bog

Philip Anton de Saint-Aubain
(2014)
Polyteknisk Forlag
140,00 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
R Syntaksen, 1. udgave

R Syntaksen

Philip Anton de Saint-Aubain
(2014)
Sprog: Dansk
Polyteknisk Forlag
199,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Vital Source searchable e-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (Januar 2014)
  • ISBN: 9788750202059
R syntaksen er en kort og præcis håndbog, som indfører læseren i statistikværktøjet R. Bogen indeholder en nøjagtig beskrivelse af de mest anvendte funktioner, termer og begreber i R. Indholdet er på universitetsniveau, men afsnittene er skrevet så alt er nemt at forstå fra den basale funktionalitet til de mere avancerede kapitler. Bogen er henvendt til personer, som ønsker at bruge et statistisk værktøj i forbindelse med deres studier eller professionelle arbejde og som ønsker en overskuelig håndbog. R syntaksen er skrevet af studenter, som bruger R hver dag i forbindelse med studier og arbejde. Forfatterne har undervist i statistik og en række af statistikværktøjer her i blandt R på Danmarks Tekniske Universitet.
Licens varighed:
Bookshelf online: 5 år fra købsdato:.
Bookshelf appen: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • 86 sider
  • Udgiver: Polyteknisk Forlag (Januar 2014)
  • ISBN: 9788750210450
R syntaksen er en kort og præcis håndbog, som indfører læseren i statistikværktøjet R. Bogen indeholder en nøjagtig beskrivelse af de mest anvendte funktioner, termer og begreber i R. Indholdet er på universitetsniveau, men afsnittene er skrevet så alt er nemt at forstå fra den basale funktionalitet til de mere avancerede kapitler. Bogen er henvendt til personer, som ønsker at bruge et statistisk værktøj i forbindelse med deres studier eller professionelle arbejde og som ønsker en overskuelig håndbog.

R syntaksen er skrevet af studenter, som bruger R hver dag i forbindelse med studier og arbejde. Forfatterne har undervist i statistik og en række af statistikværktøjer her i blandt R på Danmarks Tekniske Universitet.

Bogen indeholder
• En guide til hvordan du kommer i gang med R
• Klar og præcis forklaring af hvordan R virker
• Liste og beskrivelse af de mest anvendte funktioner i R
• Omfattende indeks

Viden forpligter

Har du viden, som andre ingeniører eller ingeniørstuderende kan anvende og drage fordel af - måske i form af en hånd- eller lærebog?


Så vil vi opfordre dig til at give din viden videre til gavn for dine kollegaer i faget, såvel som for de kommende generationer af ingeniører.

At skrive en bog kan virke som en voldsom opgave – men vi kan hjælpe og vejlede dig gennem processen – og bistå med både praktisk og med redaktionel hjælp.

Uanset om du blot har en løs idé, en synopsis, eller måske et hel- eller halvfærdigt manuskript, hører vi gerne fra dig, så kan vi hjælpe med at videreudvikle din idé til en færdig bog.

Send os dit materiale på forlag@polyteknisk.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Læs mere om at blive forfatter