Hvad er Vital Source?

Vital Source er en US baseret leverandør af digitale fag- og studiebøger som leveres i appen Bookshelf.

 

Langt de fleste internationale forlag samarbejder med Vital Source og du vil derfor ofte kunne finde de bøger du kender som print bog som en Vital Source bog også. 

 

Vi har flere end 1 million Vital Source bøger i vores sortiment, herunder lærebøgerne fra langt det fleste internationale forlag som John Wiley & Sons, Cengage Learning, Cambridge University Press,  Taylor & Francis, Springer Nature , Oxford University Press,  Sage Publications, Pearson International og mange flere - flere bøger og udgivere bliver løbende tilføjet.

Som noget nyt begynder danske forlag nu også at kunne findes som Vital source bøger.

 

Vital Source bøgerne finder du side om side med print bøgerne i søgeresultaterne - eller præsenteret som et alternativ til den trykte bog. 

 

Hvis din lærebog også tilbydes i digital udgave, kan du se det i boglisterne og ved den den enkelte bog, hvor du vil se en rullemenu, hvor du kan vælge din foretrukne type.

 

Hvad er Bookshelf?

Bookshelf er en velfungernde og brugervenlig ebogs platform, hvor du både kan læse dine bøger offline på din lokale enhed (Laptop, tablet osv) og online via en browser.

 

Dine bøger synkroniseres automatisk mellem alle dine enheder.

 

Udover læsning og basal administration  af ebøger, byder softwaren på en række nyttigt funktioner, som f.eks. notetagning, markering, oprettelse af flashcards til eksamens repetition m.v.

 

Online udgaven finder du her

 

Offline udgaven kan du downloade her  (Understøtter: Windows, Mac, Android, IOS, Chromebook og Kindle Fire.)

 

Hvordan køber jeg en Vital Source ebog?

Det er let: Du køber Vital Source bøger her i vores online butik - som enhver anden type bog. 

Er du førstegangs bruger af systemet, vil du blive bedt om at indtaste dine oplysninger, og en Vital Source konto vil blive oprettet til dig.  Er du allerede bruger, vil du skulle logge ind som en del af check- ud forløbet.

Du vil også kunne komme ud for at få adgangen som en kode på et fysisk adgangs kort.  (F.eks. når en Vital Source bog er bundlet med en trykt bog i en bogpakke eller andet.)  Her vil du blot skulle gå til https://www.vitalsource.com/redeem og indtaste koden som du fik på kortet, så føjes bogen automatisk til din bookshelf.

Hvordan får jeg tilføjer jeg Vital Source bøger til min bookshelf?

Online Bookshelf: Anskaffede bøger tilføjes automatisk.


Offline bookshelf – PC/MAC:  Når du åbner programmet, vil du blive spurgt om du ønsker at downloade seneste køb.


Offline bookshelf – mobil app: Anskaffede bøger tilføjes automatisk.

Hvor mange enheder kan jeg læse min bog på?

For den downloadede bookshelf, gælder at du kan have 2 PC enheder og 2 mobile enheder aktiveret på samme tid.  Eksempelvis en tablet, en telefon og en arbejds pc og en hjemme pc.

 

Hvis du vil tilføje en ny enhed og allerede har 2 aktive enheder af samme type, skal du derfor først deaktivere en af dine aktive enheder.

 

Her kan du læse hvordan du administrer dine enheder (Engelsk)

Persondata

I forbindelse med oprettelsen af din Vital Source konto, vil det navn, brugernavn og den emailadresse som du indtaster, blive videregivet til Vital Source LLC.

 

Da du derved opretter et login til en Vital Source Bookshelf, vil Vital Source LLC i den forbindelse være selvstændigt datansvarlig.

 

Du kan læse deres persondata politik her.  

Har du brug for hjælp til din ordre hos os?

Har du købt en bog hos os, men ikke fået den føjet til din Vital Source bookshelf?

 

Send os en email så vender vi hurtigt tilbage.  For at vi kan hjælpe dig mest effektivt, beder vi om at du inkluderer ordre nummeret og bogens isbn eller titel.

Har du brug for hjælp til brugen af Vital Source Bookshelf?

Har du fået bogen tilføjet, men har problemer eller spørgsmål til brugen af bogen, til din konto, devices eller andet?


Her henviser vi til Vital Sources glimrende supportsider.

Grundlæggende support er tilgængelig på dansk, mens mere avancerede dokumenter kun findes på engelsk. (Vi er forhandlere af Vital Source bøger – men vi er ikke eksperter i brugen af ebogssoftwaren, lige som vi ikke administrerer din konto hos Vital Source.  Vi ville alligevel skulle spørge hos dem. )  

 

Finder du ikke en løsning på dit problem ved direkte kontakt til Vital Source, vil vi naturligvis prøve at hjælpe hvis vi kan.

 

 

 

Får du brug for at kontakte Vital Source telefonisk, bedes du kontakte deres UK afdeling, da denne står for den Nordeuropæiske support.

Kan du ikke huske din Bookshelf adgangskode?

Hvis du ikke kan huske din adgangskode til din Vital Source Bookshelf, kan du klikke her:

Nulstil