Rent your digital textbooks here

Ebøger hos Polyteknisk boghandel

Vi sælger grundlæggende 2 forskellige typer ebøger:

 

Adobe DRM ebøger

Disse bruger et drm system udviklet af Adobe og som er blevet til en standard for ebøger, som bruges af de fleste forlag på verdensplan. 

 

Adobe ebøger kan downloades til din computer, tablet eller smartphone, men kræver særlig software for at læse dem.  (Softwaren er gratis - se boksen til højre.) FAQ og supprtside for Adobe ebøger

 

Vital Source ebøger

Vital Source er et velfungerende ebogs system udviklet af det Amerikanske firma Vital Source. Disse bøger kan både downloades til din computer, tablet eller smartphone - men kan også læses i en online, browserbaseret udgave. 

 

For at læse Vital Source bøger, skal du bruge Bookshelf softwaren, udover at være en læser også har en række smarte funktioner rettet mod studiebrug.

(Softwaren er gratis - se boksen til højre.)  FAQ & supportside for Vital Source ebøger 

 

Online bøger

Herudover sælger vi på forsøgsbasis adgang til udvalgte online bøger. 

Online bøger kan læses på udgiverens website og kræver ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.   P.t. foregår dette ved at vi sender dig en adgangs kode pr email.

 

Dette sker manuelt, så regn med ca samme ekspeditions tid som ved en print bog.

Begrænsninger på ebøger

Langt de fleste bøger vi sælger har indbygget drm beskyttelse, som betyder at bogen knyttes til dit personlige login og at du dermed ikke f.eks. kan videregive den til andre.

 

Herudover kan der være  andre begrænsninger - f.eks. hvor mange gange du kan printe bogen.  Du kan ved den enkeltbog se om der er en sådan begrænsning: Det ser du ved fanen "ebogsbegræsning" lige over bogen beskrivelse.

 

Hvorfor lægger I DRM på bøger?

Det er ikke noget vi gør og ikke noget vi som forhandler har den store indflydelse på. Det er alene producenten af bogen, altså forlaget, der afgør dette. 

 

Hvor kan jeg hente en Adobe ebogslæser?

For at læse en Adobe drm beskyttet ebog skal du bruge en ebogslæser der understøtter dette system. F.eks.

 

Adobe Digital Editions

(Windows, Mac)

 

Bluefire Reader

(Windows, Android, IOS)

 

Aldiko Reader

(Android, IOS)

 

Vi gør opmærksom på at vi ikke er producenten af ovenstående software og kun i begrænset omfang kan yde support på brugen af den.

Hvor kan jeg hente Vital Source Bookshelf?

Bookshelf findes til en lang række systemer, herunder Windows, Mac, Android, IOS og Chromebook.  Softwaren er gratis og kan downloades her:

 

Download Bookshelf

 

Vi gør opmærksom på at vi ikke er producenten af ovenstående software og kun i begrænset omfang kan yde support på brugen af den. 

Ebøger hos Polyteknisk boghandel

Velkommen til Ebogs information og FAQ siderne