Nyhed: Digital bøger fra Vital Source

Vi kan nu, som den første danske studieboghandel, tilbyde at du kan få de fleste dine lærebøger fra de store internationale lærebogsforlag i digitale udgaver.

Det har været et ønske vi har hørt fra mange af jer – og det oplagte næste skridt i bogens evolutionshistorie.

Der har de seneste 10-15 år været mange teknologier og firmaer, som alle har ment at de var fremtidens løsning for digital lærebogs indhold og markedet fremstod således stærkt fragmenteret.


Men i 2018, begyndte der at være indikationer på at Vital Source fremstod som en moden og brugervenlig løsning, som var i stand til at samle de mange individuelle forlag under en fælles platform.

Vi har derfor det seneste år arbejdet med at få aftalerne i stand og med opsætte Vital Source data integration i vores webshop.

Sideløbende har vi skulle forhandlet med de individuelle forlag for at kunne blive i stand til at tilbyde digitale udgaver i vores webshop. 

 

Det er noget de fleste forlag efterhånden er ved at være klar til. Vi har en stribe af vigtigste ingeniør-rettede lærebogsforlag om bord – mange flere vil blive tilføjet i løbet af de kommende måneder


Det bedste fra begge verdener
Men vi går skridtet videre og arbejder intensivt på at forhandle aftaler som gør os i stand til at lave attraktive tilbud på ebøger bundlet med den fysiske bog. 

Det vi hører fra jer som DTU studerende – og som en lang række undersøgelser også viser, er nemlig at det er lettere at tilegne sig kompliceret stof ved at læse en trykt bog.

Men at det også er smart af have en digital udgave – så man slipper for at slæbe rundt på tunge bøger, og man kan drage fordele af værktøjer til integreret note-tagning osv.

Så i virkeligheden er det rart at have begge dele. Derfor arbejder vi på at få forlagene med på ideen, om at Vital Source ebogen naturligvis skal være billig – specielt hvis den købes sammen med den trykte bog.  

Der er vores leverandører ikke helt endnu, der er mange overvejelser og bekymringer rundt omkring.  

Men vi er i gang med at sparke dørene ind – og kan denne semesterstart tilbyde bundle produkter af de fleste bøger.   

Vi håber at DTUs studerende vil bakke det og ved at købe disse bundles være med til at bevise at det er en god ide – så vi kan have endnu bedre argumenter på hånden i vores ongoing forhandlinger.

Se digitale muligheder i selve boglisten:

Hvis din DTU lærebog findes i digital udgave, har vi linket dem sammen, så du kan se alle dine muligheder i selve boglisten.

 

Findes der et kombi-tilbud af print og digital bog, kan du også finde det i menuen:

 

Søg alle bøger

Titel eller forfatter eller ISBN

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg hente mine bøger?

Hvad er studiepris?

 

Find svarene på disse og andre spørgsmål på FAQ siden 

Klik og hent
Studiestarts pakken - alt det du skal bruge til dine studier
Find Formlen - af studerende - for studerende

3 slags digitale bøger:

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Ebog:

En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 365 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

Adobe ebog:

Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 

Online bog / Ibog

Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.