Viser: Flydende læsning i praksis - præcis, hurtig og udtryksfuld læsning

Flydende læsning i praksis - præcis, hurtig og udtryksfuld læsning, 1. udgave

Flydende læsning i praksis

præcis, hurtig og udtryksfuld læsning
Gertrud M. R. Brandt
(2012)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
269,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 3 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • 108 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (December 2012)
  • ISBN: 9788750042785

Her får læreren konkrete og udførlige metoder til træning af flydende læsning i indskolingen og på mellemtrinnet. Når eleverne har knækket læsekoden, er det afgørende for den videre læseforståelse, at læsningen automatiseres, så eleverne opnår hurtig, præcis og udtryksfuld læsning.


Flydende læsning kan udvikles gennem gentagen læsning i klassen, med en læsemakker eller over for læreren. Eleverne bliver ikke alene hurtigere og præcise læsere. Deres læseforståelse og viden om egne færdigheder øges også.


Bogen beskriver trin for trin, hvordan læreren kan træne elevernes hastighed og prosodi gennem forskellige øvelser, fx ekko-, kor-, makker- og tandemlæsning. Særligt metoden 'Ord pr. minut' giver mulighed for vurdering af den enkelte elevs niveau og for træningsforløb, der sætter målrettet ind netop der, hvor den enkelte elev befinder sig.


Til bogen hører en række kopiark med tommelfingerregler for god makkerlæsning, evaluerings- og testskemaer samt alderssvarende og lixede tekster til forskellige niveauer. I bogen beskriver forfatteren desuden, hvordan man selv finder egnede tekster til læsetræningen på forskellige niveauer.

Trustpilot = Fremragende

Studierabat er fratrukket

10% Studierabat er fratrukket de viste priser