Viser: Klassisk og moderne psykologisk teori

Klassisk og moderne psykologisk teori, 2. udgave

Klassisk og moderne psykologisk teori

(2011)
Sprog: Dansk
HansReitzels
550,00 kr.
ikke på lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 3 hverdage
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 2. Udgave
  • 877 sider
  • Udgiver: HansReitzels (Maj 2011)
  • ISBN: 9788741254647
Klassisk og moderne psykologisk teori er en indføring i psykologiens centrale teorier, personer, temaer og begreber.Bogens første del er en kronologisk gennemgang af psykologiens udvikling fra 1879, hvor Wilhelm Wundt etablerede det første psykologiske laboratorium, til nutidens dominerende teorier og begreber. Bogens anden del er bygget op om centrale temaer i psykologien og her introduceres læseren til teorier om bl.a. tilknytning, bevidsthed og selvet.

Klassisk og moderne psykologisk teori præsenterer og gennemgår de enkelte teoriers baggrund og grundideer. Hvert kapitel indeholder endvidere korte biografiske oplysninger om teoriernes ophavsmænd samt en oversigt over nøglebegreber og definitioner.

En fyldig litteraturliste, der medtager både originalværker, skandinaviske oversættelser og den vigtigste sekundær litteratur på området, suppleret af omfattende navne- og emneindeks gør bogen anvendelig som opslagsværk og som redskab til litteratursøgning.

Denne 2. udgave er udvidet med kapitler om: ´positiv psykologi´, ´amerikansk funktionalisme´, ´hukommelse, sprog og tænkning´, ´socialkonstruktionisme og diskurspsykologi´, ´neuroaffektiv udvikling´, ´voksenudvikling´, ´individ, organisation og samfund´.
Trustpilot = Fremragende

Studierabat er fratrukket

10% Studierabat er fratrukket de viste priser