SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan - Bog 3

Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan - Bog 3, 1. udgave

Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan

Bog 3
Gitte Haar
(2021)
Sprog: Dansk
Forlaget Quare
213,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Hæftet: 162 sider
  • Udgiver: Forlaget Quare (November 2021)
  • ISBN: 9788797331224
Bog 3 – Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan
Verdensmålene skal nås i 2030, og de påvirker virksomhedernes værdikæder på helt nye måder. Verdensmålene skal løse alvorlige problemer, og kun hvis virksomhederne kan integrere dem i forretningen, bliver de en del af det grønne eventyr. De eksisterende virksomheder er udfordret af at kunne tiltrække medarbejdere, og der er et purpose gap mellem den måde, virksomhederne er vant til at drive forretning på, og de forventninger, fremtidens kunder og medarbejdere har.
Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan giver en indføring i verdensmålene og hjælper virksomhederne med at bruge verdensmålene aktivt som et strategiværktøj. Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan er også en debatbog om, hvordan vi får fornyet kapitalismen. Ophobningen af kapital på ganske få hænder er ikke til gavn for virksomhederne, og virksomhedernes uhindrede adgang til naturresurser er slut. Derfor skal vi diskutere fremtidens markedsvilkår for at sikre lige konkurrencevilkår og lige adgang til markederne til gavn for virksomheder, forbrugere og jordens tilstand.
Verdensmålene som virksomhedens vigtigste plan er tredje bog i en serie om grøn omstilling, der udgives samlet. Bøgerne er skrevet til virksomhedsledere og alle, der gerne vil forstå sammenhængen mellem klimaudfordringerne, Cirkulær Økonomi og verdensmålene i et virksomhedsperspektiv. Bøgerne skaber en grundlæggende forståelse for de komplekse problemer, som bæredygtighed og grøn omstilling dækker over, og er en vejledning til, hvordan virksomhederne kommer i gang.
De oplyste priser er inkl. moms

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.