SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Syv eksperimenter som kan forandre din verden

Syv eksperimenter som kan forandre din verden, 1. udgave

Syv eksperimenter som kan forandre din verden

Rupert Sheldrake
(2015)
Sprog: Dansk
I AM
349,00 kr.
Udsolgt fra forlaget - kan ikke skaffes
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer Om Varen

  • 1. Udgave
  • 344 sider
  • Udgiver: I AM (September 2015)
  • ISBN: 9788793172227
I Syv eksperimenter som kan forandre din verden, ser Rupert Sheldrake nærmere på fænomener, der hidtil ikke har kunnet forklares endeligt af videnskaben og som skubber til dens grænser. Hvordan ved din hund eksempelvis, at du træder ind ad døren lige om lidt? Hvordan finder brevduer hjem fra fuldstændig ukendte steder? Og kan folk virkelig mærke smerter i deres amputerede arme og ben? Disse spørgsmål og flere til går Sheldrake i kødet med i denne bog, hvor han også afprøver flere af den etablerede videnskabs mest elskede antagelser - og på måder, der gør det nemt at følge med som læser.

Det kendetegnende ved alle de eksperimenter, som Sheldrake udfører her, er, at de er prisbillige, og at de stiller spørgsmåls-tegn ved, hvad vi videnskabeligt har mulighed for at vide noget om, for han kommer ikke med en række endegyldige svar, men dem, han endelig kommer med, er i den grad oplysende. For der er noget, der næsten er vigtigere end dem: det faktum, at han demonstrerer til fulde, at ingen ude i de videnskabelige verden har alle de svar, de hævder.

Om forfatteren:
Rupert Sheldrake er biolog og forfatter til mere end 80 videnskabelige artikler og 10 bøger. Han var i 2013 iblandt de øverste 100 globalt tænkende lederskikkelser, indstillet af Duttweiler Institute i Zürich, der er den ledende tænketank i Schweiz. Han har gennem sin forskningskarriere beskæftiget sig med flere forskellige biologiske problemstillinger, modtaget et hav af udmærkelser og haft adskillige ledende stillinger rundt om i verden. I dag bor han i London.

En velbegrundet, let tilgængelig og provokerende bog.
PUBLISHERS WEEKLY
De oplyste priser er inkl. moms

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her