SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:
Viser: Det fermenterede køkken
Det fermenterede køkken
Søren Ejlersen og Christine Bille Nielsen
(2019)
Sprog: Dansk
om ca. 3 hverdage
Detaljer om varen
- 1. Udgave
- Indbundet: 160 sider
- Udgiver: People's Press (Oktober 2019)
- Forfattere: Søren Ejlersen og Christine Bille Nielsen
- ISBN: 9788770365574
I DET FERMENTEREDE KØKKEN får du over 50 opskrifter på fermenteringer og ikke mindst udsøgte madopskrifter, hvori det fermenterede er tilsat. Prøv eksempelvis sprøde kimchipandekager, chili sin carne med chilimash, bibimbap med friske grøntsager, spejlæg og mul-kimchi, plante-hotdogs med agurkesalat, kombuchasennep og tomatketchup eller pommes frites med bearnaisesauce.
De fermenterede sager tilføjer en ubestemmelig velsmag, der breder sig i munden, og som gør måltiderne mindeværdige. Det er unikke smagsnuancer, som kun kan skabes i netop dit køkken, med dine hænder og i dine fermenteringsglas.
Det er det fermenterede køkkens magi!
Kunder der købte denne bog købte også en af disse:
Finn Foton og Havets Klimakamp
Jan Egesborg , Ulrich Busk Hoff og Johannes Töws
om ca. 2 hverdage
HOVEDBRUD - Naturvidenskab og filosofi
Johan Olsen og Vincent F. Hendricks
om ca. 3 hverdage
Finn Foton og Elektromagnetismen
Jan Egesborg , Johannes Töws og Ulrich Busk Hoff
om ca. 2 hverdage
om ca. 2 hverdage
om ca. 3 hverdage