SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Gerontologi - Ældre menneskers liv

Gerontologi - Ældre menneskers liv, 1. udgave

Gerontologi

Ældre menneskers liv
Red: Stinne Glasdam og Frode F. Jacobsen
(2018)
Sprog: Dansk
Gads Forlag
399,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • 1. Udgave
  • Hæftet
  • Udgiver: Gads Forlag (Juni 2018)
  • Forfattere: Red: Stinne Glasdam og Frode F. Jacobsen
  • ISBN: 9788712055464
Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Viden om normal aldring og ældre mennesker, gerontologi, er vigtig for forståelse af ældre mennesker som sundhedsprofessionelle møder i deres arbejdsliv; det gælder både viden om ældre på samfundsniveau og på individniveau. Udgangspunktet for denne bog er, at det er normalt at ældes, at skrøbelighed som følge af alder er normal, og at det er normalt at blive ældre i den vestlige del af verden. Bogen ønsker at give både studerende, undervisere og sundhedsprofessionelle indblik i og forståelse af aldring, ældre og livet som ældre ud fra en række udvalgte perspektiver og primært inden for en skandinavisk kontekst.

Denne antologi kan som helhed ses som et kalejdoskopisk blik på aldring, ældre og livet som ældre, som søger at indkredse gerontologi bredt, hvor de enkelte kapitler går i dybden i de konkrete foci.

Kapitlerne er alle skrevet af forfattere, som har specialiseret sig og/eller forsker i aldring, ældre og livet som ældre fra forskellige videnskabelige og professionelle positioner i håb at gribe et mangfoldigt blik og forståelse af ældre mennesker. Bogen henvender sig primært til studerende og undervisere inden for professionsbacheloruddannelser på de sundhedsfaglige og social(pædagogiske) områder samt til sundhedsprofessionelle, som arbejder med ældre mennesker. Bogen henvender sig ligeledes til diplomstudierne inden for de sundhedsfaglige og social(pædagogiske) områder, og master-/kandidatstuderende med specifik interesse inden for ældreområde.

 

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";}
De oplyste priser er inkl. moms

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.