SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Schaum's Outline of Microbiology, Second Edition

Schaum's Outline of Microbiology, Second Edition, 2. udgave

Schaum's Outline of Microbiology, Second Edition

I. Edward Alcamo og Jennifer M. Warner
(2009)
Sprog: Engelsk
McGraw-Hill Education
339,00 kr.
Print on demand. Leveringstid vil være ca 2-3 uger.

Detaljer om varen

  • 2. Udgave
  • Paperback: 352 sider
  • Udgiver: McGraw-Hill Education (Oktober 2009)
  • Forfattere: I. Edward Alcamo og Jennifer M. Warner
  • ISBN: 9780071623261

Tough Test Questions? Missed Lectures? Not Enough Time?

Fortunately for you, there's Schaum's Outlines. More than 40 million students have trusted Schaum's to help them succeed in the classroom and on exams. Schaum's is the key to faster learning and higher grades in every subject. Each Outline presents all the essential course information in an easy-to-follow, topic-by-topic format. You also get hundreds of examples, solved problems, and practice exercises to test your skills.

This Schaum's Outline gives you:

  • Practice problems with full explanations that reinforce knowledge
  • Coverage of the most up-to-date developments in your course field
  • In-depth review of practices and applications

Fully compatible with your classroom text, Schaum's highlights all the important facts you need to know. Use Schaum's to shorten your study time-and get your best test scores!

Schaum's Outlines-Problem Solved.

1. Introduction to Microbiology
2. The Chemical Basis of Microbiology
3. Microbial Size and Microscopy
4. Prokaryotes and Eukaryotes
5. Microbial Growth and Cultivation
6. Metabolism of Microorganisms
7. DNA and Gene Expression
8. Microbial Genetics
9. Control of Microorganisms
10. The Major Groups of Bacteria
11. The Fungi
12. The Protozoa
13. The Unicellular Algae
14. The Viruses
15. The Host-Parasite Relationship
16. Host Resistance and the Immune System
17. Immune Tests and Disorders
18. Microbial Diseases of the Skin and Eyes
19. Microbial Diseases of the Nervous System
20. Microbial Diseases of the Respiratory System
21. Microbial Diseases of the Digestive System
22. Microbial Diseases of the Blood and Viscera
23. Microbial Diseases of the Urogenital System
24. Food and Industrial Microbiology
25. Environmental Microbiology Answers to Questions
De oplyste priser er inkl. moms

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.