SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Ticket to Ride Boardgame - Europe DK

Ticket to Ride Boardgame - Europe DK

Ticket to Ride Boardgame - Europe DK

(2017)
460,00 kr.
Bestil nu og få den leveret inden for 2-3 hverdage.

Detaljer om varen

  • Udgiver: (Januar 2017)
  • ISBN: 824968717028
Ticket to Ride Europe er en del af familiespil -serien Ticket to Ride, der er kendetegnet ved at være utroligt simpel at gå til, men som alligevel har et komplekst spilsystem og derfor vinder hjerter både blandt anmeldere og spillere. Ticket to Ride Europe fortsætter i originalens spor, nu er det bare Europa og ikke USA, der skal forbindes af fra øst til vest med togskinner.

Spillepladen i Ticket to Ride Europe er fyldt med togruter, som hver især forbinder to byer på tværs af Europa. Jeres opgave er at gøre krav på de ruter, som kan score flest point. I Ticket to Ride får I point ved togbanernes længde, ved at bygge dem sammen, så du får den længste sammenhængende rute eller ved at løse missioner.

I starten af spillet får hver et sæt hemmelige rutekort, der fortæller, hvilke to byer de skal forbinde med togvogne, som deres bonusmission, for at kunne få bonuspoint sidst i spillet. Disse opgavekort er med til at gøre hvert spil unik, Ticket to Ride Europe, har altså en utrolig lang holdbarhed - selv for de meget spille glade familier.

Den mest berejste spiller starter selvfølgelig i Ticket to Ride Europe!

Spillets valuta er en bunke togkort, som man ligger ved siden af spillepladen. Ticket to Ride-kortene bruges som betaling for ruterne mellem byerne. Når det er din tur, kan du enten trække to togkort, eller spille togkort fra din hånd, for at tage ejerskab over ruter. Du skal dog kunne lægge nok kort i den rigtige farve for at kunne gøre en strækning din.

Hvis du har en god idé om, hvor de andre prøver at bygge, kan det nogle gange betale sig, at afspore dem ved at stjæle deres ruter, så de skal ud på en omvej.

Ticket to Ride Europe har som noget nyt også togstationer, du kan bygge, for på den måde at få adgang til at bruge én af de andre spilleres ruter til at gennemføre din mission.

Strategi- og familiespil
Alder: fra 8 år
2-5 spillere
Spilletid: 30-60 minutter
De oplyste priser er inkl. moms

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Bookshelf: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. søgning, overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 1825 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.