SØG - mellem flere end 8 millioner bøger:

Søg på: Titel, forfatter, forlag - gerne i kombination.
Eller blot på isbn, hvis du kender dette.

Viser: Mikrobiologi

Mikrobiologi, 5. udgave

Mikrobiologi

Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
(2018)
Sprog: Dansk
Akademisk Forlag
599,00 kr. 539,10 kr.
Flere end 10 stk på lager
Hvor er varen på lager?
På lager, Bestil nu og få den leveret
om ca. 2 hverdage
Mikrobiologi, 5. udgave

Mikrobiologi Vital Source e-bog

Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
(2018)
Akademisk Forlag
479,00 kr. 431,10 kr.
Leveres umiddelbart efter køb
  • Klik for at bedømme:
  • 0.0/6 (0 bedømmelser)

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Hæftet: 456 sider
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2018)
  • Forfattere: Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
  • ISBN: 9788750059202
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og  i kroppens tarmsystem?

Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion. 

Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter. 

Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med  fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko.


Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn  af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed.


Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet  afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout. 

Detaljer om varen

  • 5. Udgave
  • Vital Source E-book (Fixed pages)
  • Udgiver: Akademisk Forlag (Juli 2018)
  • Forfattere: Rene Møller Madsen, Julie Just Munch og Anette Kamuk
  • ISBN: 9788750061755
Hvordan forårsager mikroorganismer sygdomme som fødevareforgiftning, ebola, borreliose og rævebændelorm? Og hvordan udnyttes andre mikroorganismer som Saccharomyces, E. coli og probiotiske bakterier i madlavning, i produktion af øl og  i kroppens tarmsystem? Mikrobiologi giver en god forståelse af de forskellige mikroorganismer, deres vækst, deres funktioner samt deres rolle i fødevareproduktion.  Bogens første del indeholder en grundig gennemgang af den moderne systema- tiske bakteriologi, og derudover beskrives virus, svampe, protozoer og parasitter.  Anden del af bogen giver en grundig indføring i fødevarernes produktion, mikro- biologiske risici samt konserveringsmetoder, og hvordan man kan arbejde med  fødevaresikkerhed, så mikroorganismerne ikke udgør en sundhedsrisiko. Bogens målgrupper er studerende ved korte og mellemlange videregående uddannelser på det sundhedsfaglige, fødevareteknologiske, laboratorietekniske og procesteknologiske område samt mindre produktioner/virksomheder, der arbejder med mikrobiologi. Bogen kan også anvendes til temaundervisning i fx biologi eller bioteknologi i gymnasiet. Desuden kan den benyttes som opslagsværk for særligt mikrobiologiinteresserede. Endelig kan mindre fødevarevirksomheder have gavn  af kapitlerne om hygiejne, egenkontrol og fødevaresikkerhed. Denne 5. udgave er ajourført og grundigt revideret. Der er blandt andet tilføjet  afsnit om biofilm og tarmbakterier. Desuden er kapitlerne om fødevaresikkerhed blevet udvidet, således at de kan bruges som opslagsværk af fødevarevirksom- heder. Endelig er bogen blevet opdateret med et helt nyt layout. 
Licens varighed:
Online udgaven er tilgængelig: 365 dage fra købsdato.
Offline udgaven er tilgængelig: ubegrænset dage fra købsdato.

Udgiveren oplyser at følgende begrænsninger er gældende for dette produkt:
Print: 2 sider kan printes ad gangen
Copy: højest 2 sider i alt kan kopieres (copy/paste)
De oplyste priser er inkl. moms

Om denne ebog

Bemærk: Dette er en Vital Source e-bog, som kan læses offline i Bookshelf ebogslæseren - og online med en browser i en begrænset periode. (Se den enkelte bog for mere information.)

 

Bookshelf læseren findes til forskellige systemer, er gratis og kan downloades her.  

 

For mere information om anskaffelse og brug af Vital Source ebøger, klik her.

Senest sete

Polyteknisk Boghandel

har gennem mere end 50 år været studieboghandlen på DTU og en af Danmarks førende specialister i faglitteratur.

 

Vi lagerfører et bredt udvalg af bøger, ikke bare inden for videnskab og teknik, men også f.eks. ledelse, IT og meget andet.

Læs mere her


Trykt eller digital bog?

Ud over trykte bøger tilbyder vi tre forskellige typer af digitale bøger:

 

Vital Source Ebog: En velfungerende ebogsplatform, hvor bogen downloades til din computer og/eller mobile enhed.

 

Du skal bruge den gratis Bookshelf software til at læse læse bøgerne - der er indbygget gode værktøjer til f.eks. overstregning, notetagning mv. I langt de fleste tilfælde vil du samtidig have en sideløbende 365 dages online adgang. Læs mere om Vital Source bøger

 

Levering: I forbindelse med købet opretter du et login. Når du har installeret Bookshelf softwaren, logger du blot ind og din bog downloades automatisk.

 

 

Adobe ebog: Dette er Adobe DRM ebøger som downloades til din lokale computer eller mobil enhed.

 

For at læse bøgerne kræves særlig software, som understøtter denne type. Softwaren er gratis, men du bør sikre at du har rettigheder til installere software på den maskine du påtænker at anvende den på. Læs mere om Adobe DRM bøger

 

Levering: Et download link sendes pr email umiddelbart efter købet.

 


Ibog: Dette er en online bog som kan læses på udgiverens website. 

Der kræves ikke særlig software, bogen læses i en almindelig browser.

 

Levering: Vores medarbejder sender dig en adgangsnøgle pr email.

 

Vi gør opmærksom på at der ikke er retur/fortrydelsesret på digitale varer.