Persondata- og sikkerhedspolitik

Persondata: Når du afgiver en ordre, registreres dine personlige oplysninger (Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse) i databasen. Det vil sige at vi ikke indsamler andre oplysninger om dig, end dem du selv afgiver i forbindelse med ordreafgivelse.

 

Vi bruger kun dine personlige oplysninger til gennemførsel af handelen, og vi garanterer, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til tredjepart.

 

Persondata transmitteres krypteret, men opbevares ikke krypteret. Efter afslutning af handelen opbevares dine personoplysninger (men ikke dan-/kreditkortoplysninger) i fem år i henhold til regnskabsloven.

Du kan læse mere om muligheder for indsigt og indsigelser jvf. persondatabehandlingsloven på Datatilsynets hjemmeside.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Polyteknisk Boghandel og Forlag, skal du rette henvendelse på poly@polyteknisk.dk eller telefon 77 42 43 44.

 

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

I henhold til e-handelsfondens retningslinier oplyser vi endvidere at Polyteknisk Boghandel og Forlag er den dataansvarlige, samt at vores webserver generer en logfil som anvendes til at se hvor mange der besøger vores site.

 

Dan/kreditkort information:

Vi indsamler og opbevarer ikke dine kreditkort oplysninger. Ved ordreafgivelse skabes en ssl krypteret forbindelse til betalingssiden hos DIBS, som er vores betalingsgateway. Ved din bestilling sikrer vi os godkendelse af dit betalingskort hos DIBS/NETS, men beløbet trækkes først på din konto på afsendelsesdagen.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dette website udbydes af:

Polyteknisk Boghandel og Forlag

Anker Engelundsvej 1

2800 Lyngby

 

Tlf: 77 42 43 44

Mail: poly@polyteknisk.dk

 

Mere om os

Information

Butikker:

Vi har p.t. 5 butikker på DTU, KU, maskinmesterskolen og UCC, samt en semesterstarts butik på Cphbusiness. Find info om butikkerne her

 

Medarbejdere:
Vi er et team af erfarne medarbejdere som står klar til at hjælpe dig.
Find den relevante medarbejder.


Erhvervskonti:
Virksomheder kan naturligvis købe med kredit og faktura.

Det er nemt at oprette en erhvervskonto - start med at tjekke om I allerede har en konto


Forretningsbetingelser:
Se vores forretningsbetingelser her

Cookies


Dette website anvender cookies. Cookies er en lille tekstfil som bruges til at opretholde sessionen - med andre ord huske dig mens du shopper. Cookien udløber af sig selv efter 3 timer.  (Det vil sige at bliver du afbrudt mens du er ved at gennemføre en ordre, kan du i op til tre timer vende tilbage og afslutte din ordre.)

Vi anvender også Google analytics cookies til statistik formål.

Læs mere om vores brug af cookies